Fa'asologa o tau o le acetone

Ina ua maeʻa le afa muamua o le 2022, o le maketi acetone i totonu o le atunuʻu na fausia ai se faʻatusatusaga loloto V.O le aʻafiaga o le tuʻuina atu ma le manaʻoga le paleni, tau o le tau ma le siosiomaga i fafo i luga o mafaufauga maketi e sili atu ona manino.
I le afa muamua o lenei tausaga, o le tau atoa o le acetone na faʻaalia ai le paʻu i lalo, ma na faasolosolo malie lava ona paʻu le nofoaga autu.E ui lava o le pulega o le soifua maloloina lautele i nisi o itulagi na faʻaleleia i le amataga o le tausaga, o felauaiga faʻaitulagi na telegese, faʻateleina le faʻatumauina o le polarity, ma faʻateleina le taulaiga o maketi.
E oo atu i le kuata lona lua, o le maketi o le acetone ua matua maualuga lava, ae o le paʻu o le suauu mama ma le vaivai o le benzene mama, o le tau lagolago o phenol ma ketone ua vaivai;Ole maketi acetone e lava sapalai.Ua fa'aitiitia le mana'oga mo le tu'uina o nisi MMA acetone i totonu ma fafo o le mea faigaluega.O le paka ma le tausiga o nisi o masini isopropanol e leʻi toe amataina.O le mana'oga e faigata tele ona fa'ateleina.O le le paleni i le va o le sapalai ma le mana'oga ua mafua ai le pa'u o le tau o le acetone.
I le masina o Iulai ma Aukuso, na maua ai e le maketi se tulaga maualalo ma iu ai ina amata le siitia o le maketi a Jinjiu na lagolagoina e le le lava o le sapalai.O le taimi o le gaosiga o meafaigaluega fou phenolic ketone na tuai, ma o nisi oloa na tuai ona taunuu i le uafu.O le fa'atumauina o sapalai maketi na avea ma mafua'aga autu mo le si'itia o maketi.E ui o le "iva auro" na aliali mai, o le "sefulu siliva" e leʻi oʻo mai e pei ona faʻatulagaina, o faʻamoemoega o le tuʻuina atu o maketi ma le manaʻoga na pa'ū, o le faʻalavelave faʻavae e leai se lagolago susulu, ma le tulaga lautele o maketi na vaivai.
I le masina o Novema, i le tasi itu, o le tausiga o nisi masini na mafua ai le faʻaitiitia o gaosiga i totonu o le atunuʻu;i le isi itu, o le mana'oga i lalo na fa'asolosolo ona toe fa'aleleia, ma fa'aitiitia le fa'atauga o taulaga, ma lagolagoina le toe fa'aleleia o maketi.Ia Tesema, o le le lava o punaoa tau maketi na faʻamaloloina, ma o le faʻasaʻolotoina o faiga faʻavae faʻamaʻi na taʻitaʻia ai le faʻateleina o le aofaʻi o tagata mamaʻi, o se faʻaitiitia tele o manaʻoga i lalo, ma le faʻaauau pea o le faʻaitiitia o le taulaʻi o maketi.E oo atu i le faaiuga o Tesema, o le averesi o tau faaletausaga o le maketi o le acetone i totonu o le atunuu o le 5537.13 yuan/ton, i lalo ifo o le 15% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.
O le 2022 o se tausaga tele mo le faʻalauteleina o le gaosiga o le acetone, ae o le tele o mea faigaluega a le atunuʻu ua tuai.O loʻo faʻamoemoeina o le a tuʻuina atu masini fou i le gaosiga i le faaiuga o le 2022 poʻo le kuata muamua o le 2023, ma o le mamafa o le faʻatau oloa o le a tuʻuina atu i le 2023. Ona o le gaosiga poʻo le taimi e teu ai le eseesega o masini faʻapipiʻiina i lalo, fale. O le acetone e mafai ona fa'auluina ai se fa'aletonu o le sapalai ma le mana'oga i le 2023. O le faiga fa'apitonu'u e mafai ona fa'aititia atili ai le fa'asoa o maketi fa'aulufale mai i fafo, ma o le a atili fa'aletonu le vaega o maketi acetone.

 

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwin imeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Ian-10-2023