I le aso 3 Iuni, o le tau o le acetone o le 5195.00 yuan / tone, o se faʻaititia o le -7.44% faʻatusatusa i le amataga o lenei masina (5612.50 yuan / tone).

Acetone tau tau

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaitiitia o le maketi o le acetone, o fale gaosi oloa i le amataga o le masina na taulaʻi atu i le faʻamamaina o konekarate, ma le faʻatauvaʻa faʻatau e le lava, ma faigata ai ona tuʻuina atu o poloaiga mo taimi pupuu.

Tau o le acetone mai Ianuari ia Me

Ia Me, o le tau o le acetone i le maketi i totonu o le atunuʻu na paʻu i lalo.E oʻo mai ia Me 31, o le averesi o tau masina i le maketi i Sasaʻe Saina e 5965 yuan tone, i lalo 5.46% masina i le masina.E ui i le fa'atumauina o le tausiga o la'au ketone phenolic ma le maualalo o su'esu'ega o taulaga, lea na tumau pea i le 25000 tone, o le aofa'i o sapalai o le acetone ia Me na tumau pea le maualalo, ae o lo'o fa'aauau pea le fa'aletonu o mana'oga i lalo.
Bisphenol A: Ole fua ole fa'aogaina ole gaosiga ole masini ile fale e tusa ma le 70%.Cangzhou Dahua o lo'o fa'agaoioia le 60% o lona 200000 tone / tausaga;Shandong Luxi Chemical's 200000 tone/tausaga tapuni laau;O le 120000 tone / tausaga iunite a Sinopec Sanjing i Shanghai na tapunia mo le tausiga i le aso 19 o Me ona o faʻafitauli o le ausa i totonu o le paka, faʻatasi ai ma se vaitaimi faʻatulagaina o le tausiga e tusa ma le 10 aso;O le uta o le Guangxi Huayi Bisphenol A Plant ua faʻaititia teisi.
MMA: Ole fua ole fa'aogaina ole acetone cyanohydrin MMA e 47.5%.O nisi o vaega i Jiangsu Silbang, Zhejiang Petrochemical Phase I iunite, ma Lihua Yilijin e fa'amamāina e le'i toe amataina.O le vaega ole Mitsubishi Chemical Raw Materials (Shanghai) na tapunia mo le tausiga i lenei vaiaso, ma mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le MMA.
Isopropanol: Ole fua ole fa'agaioiga ole acetone ile atunu'u ole isopropanol e 41%, ma ua tapunia le fale gaosi ole Kailing Chemical ile 100000 tone/tausaga;Shandong Dadi's 100000 tone / tausaga faʻapipiʻiina o le a paka i le faaiuga o Aperila;O le 50000 tone / tausaga faʻapipiʻiina o Dezhou Detian o le a paka i le aso 2 o Me;O le fale gaosi oloa e 50000 tone/tausaga a Hailijia o lo'o fa'agaioi i lalo ole uta;O le fale gaosi isopropanol e 100000 tone/tausaga a Lihuayi o lo'o fa'agaoioi i lalo ole uta fa'aitiitia.
MIBK: Ole fua faatatau ole galuega ole alamanuia e 46%.Jilin Petrochemical's 15000 tone / tausaga MIBK masini na tapunia ia Me 4th, ae o le taimi e toe amata ai e le o mautinoa.Ningbo's 5000 tone / tausaga MIBK masini na tapunia mo le tausiga i le aso 16 o Me, ma toe amata toe amata i lenei vaiaso, faasolosolo faʻateleina le avega.
Ole vaivai ole mana'oga i lalo e faigata ai ona fa'atau atu le maketi acetone.E le gata i lea, o loʻo faʻaauau pea ona paʻu le maketi o mea mataʻutia i luga, ma o le tau foi e leai se lagolago, o lea o loʻo faʻaauau pea ona paʻu le tau o le maketi acetone.

 

Lisi o Meafaigaluega Tausia ole Phenol Ketone ile Fale
Ta'avale mo le fa'aleleia i le aso 4 o Aperila, ma fa'amoemoe e fa'auma ia Iuni

Lisi o Meafaigaluega Tausia ole Phenol Ketone ile Fale
Mai le lisi o loʻo i luga o le tausiga o masini, e mafai ona vaʻaia o nisi o mea e faʻaleleia ai le ketone phenolic ua lata ona toe amata, ma o loʻo faʻateleina le faʻaogaina o pisinisi acetone.E le gata i lea, 320000 tone o masini ketone phenolic i Qingdao Bay ma 450000 tone o masini phenolic ketone i Huizhou Zhongxin Phase II ua fuafuaina e faʻaaogaina mai ia Iuni ia Iulai, faʻatasi ai ma faʻaopoopoga o maketi maketi ma manaoga i lalo e ulufale atu i fafo-taimi, ma o feso'ota'iga sapalai ma mana'oga o lo'o i lalo o le mamafa.
O lo’o iai le fa’amoemoe o le a itiiti lava le fa’aleleia atili o le maketi i lenei vaiaso, ma e mautinoa e ono tula’i mai le fa’aletonu.E tatau ona tatou faʻatali mo le tuʻuina atu o faʻailoga manaʻomia.


Taimi meli: Iuni-05-2023