O lenei tausaga, o le maketi o le acetone i totonu o le atunuu e paie, o le tausiga atoa o le maualalo o le oscillation, mo lenei maketi tigaina, o le aufaioloa foi e matua tiga lava le ulu, ae o le maketi oscillation o loʻo faasolosolo malie ona vaʻaia, o le mamanu faʻainisinia o le tafatolu convergence, pe a mafai ona e momotu. e ala i le vaega oscillation, o le a faʻaalia le maketi o le a talepe le paleni o loʻo iai nei, o se galu o le maketi.

Talu mai lenei tausaga, e ui lava o le maketi o loʻo tumau pea i se tulaga maualalo, o le tulaga lautele o loʻo faʻaalia ai le malosi o le faʻafefe, aemaise lava o le maketi o loʻo i ai le lagolago malosi pe a uma le paʻu taʻitasi, ma o loʻo siʻitia le maualalo o le maketi pe a faʻatusatusa i le maualalo o loʻo i ai muamua, ma avea ai le maketi i Sasaʻe Saina e pei o. o se faʻataʻitaʻiga, o le pito sili ona maualalo ia Iuni o le tausaga talu ai o le 4875 yuan / tone, o le pito sili ona maualalo ia Tesema o le tausaga talu ai o le 5100 yuan / ton, ma le pito sili ona maualalo ia Aperila i lenei tausaga o le 5350 yuan / tone, o lona uiga Ina ua uma le maketi. i le 5000 yuan / ton i tafatafa o se lagolago faʻatau malosi, ma o loʻo faʻasolosolo malie le maketi.

Talu ai nei, o le maketi ua toe agai i luga le malosi, o le a malepe i le convergence tafatolu omiga tulaga, Jin Lianchuang o le acetone agai i luga breakthrough e sili atu ona foliga mai, o le maketi taimi faʻamalosia e umi atu o le umi ma le pupuu itu e tutusa tutusa, faʻatali mo le fou lelei. tala e faaosofia ai.

 

Fa'avae acetone, fa'aituau lelei.

Muamua, Yangzhou Shanyou 320,000 tone / tausaga phenol ketone tausiga laau, pisinisi e faavae-faatatau, ua faamoemoe e toe amata i le amataga o Iuni.Lona lua, o le faʻamaʻi i Shanghai na faʻaitiitia, o uta mai fafo e faasolosolo malie ona toe amata, o le a faʻaleleia le manaʻoga i lalo.

Tolu, o le mea mata mama benzene malosi, lagolago tau lelei, benzene mama ma acetone tau eseesega, le lelei acetone le tuusao, i le faaopoopo atu i pisinisi phenol ketone ua pau i gau, pe a fai o le faaauauina o gau i lalo o le falegaosimea e mafai ona faia se faaitiitia itiiti i fua le lelei.

Lona fa, o le taulaga inventory faasolosolo faʻaitiitia, ia Aperila o le taulaga inventory i Jiangyin i luga o le maualuga o le 50,000 tone, o le acetone inventory o loʻo i ai nei o le 37,000 tone level, ua faʻaitiitia mai le maualuga o oloa i se tulaga talafeagai.

Lona lima, o le maualuga o le tau o oloa mai fafo, o oloa faaulufale mai lava ia e maualuga teisi atu nai lo le tau o maketi i totonu o le atunuu, faatasi ai ma le siisii ​​vave o le tau o le tala, ma siitia atili ai le tau o oloa mai fafo.

I le aotelega, o le acetone i le lumanaʻi e sili atu le malosi, manaʻoga, e ui lava e vaivai, ae o le faʻaleleia atili o faʻamaʻi, o loʻo i ai pea le avanoa mo le faʻaleleia atili, acetone i le tau maualalo, faʻatapulaʻaina pisinisi faʻamoemoega, e faʻamoemoeina e acetone maketi pe a vave faʻaleleia. , o le a faʻaosoina se galu o tupe mama-ave tisiki, e mafai ona toe faʻaalia i tua e faʻamaonia, pe afai o le maketi o loʻo mausali ma faʻamalosia lemu, o le faʻaauauina o le oscillation o le tulaga malosi.


Taimi meli: Me-26-2022