Ole tulaga ole maketi ole bisphenol A
Ole tulaga ole maketi ole bisphenol A
Punaoa fa'amaumauga: CERA/ACMI
Ina ua maeʻa le aso malolo, na faʻaalia e le maketi bisphenol A se tulaga maualuga.E oʻo mai ia Ianuari 30, o le tau faʻamatalaga o le bisphenol A i Sasaʻe Saina e 10200 yuan/ton, i luga 350 yuan mai le vaiaso talu ai.
A'afia i le fa'asalalauina o le fa'amoemoe o le toe fa'aleleia o le tamaoaiga i totonu o le atunu'u na sili atu nai lo le fa'amoemoega, o le malosi o le fa'agaioiga o faleteuoloa fa'aopoopo ma suau'u fa'atosina ina ua mae'a le aso malolo na lagolagoina ai le maketi vaila'au.I le maeʻa ai o le Spring Festival, na faʻaauau pea ona faʻalauiloa e le maketi vailaʻau faʻapitonuʻu le maketi masani o le "tautotogo", ma o le tau o le tele o oloa vailaʻau na faʻaalia ai le agai i luga.
Toe fo'i i le maketi ina ua mae'a le aso malolo, e le'i maualuga le aofa'i o le sapalai o pisinisi phenolic ketone, ma sa maualuga le lagona.O le lipoti o le phenol i le tele o fale gaosi na siitia i le tusa ma le 8000 yuan/ton, ma o le siosiomaga maketi o phenol ketone na faaauau pea ona siitia.
O le maketi bisphenol A na faʻaauau pea ona tulaʻi mai aʻo leʻi oʻo i le aso malolo.Faatasi ai ma le lagolago a le siosiomaga i fafo ma mea mataʻutia phenol ketone, o le tau o tagata gaosiga na tulaʻi mai pe a uma le aso malolo.Faatasi ai ma le tau o falegaosimea autu i Saina i Sasae ua siitia i le 10100 yuan / tone, o le tele o faioloa na mulimuli i le siitia, ma o le tau masani o feutagaiga o le bisphenol A na faasolosolo malie lava ona siitia i le 10000 yuan / tone.Ae ui i lea, i le taimi nei, o loʻo faʻateleina le uta o le PC ma le epoxy resin, e mafua ona o le faʻaaogaina o mea mataʻutia i totonu o faʻatau.E le lava le aofa'i o fefa'ataua'iga o le bisphenol A ma fa'atapula'aina le si'itia.
Tau: o le maketi o phenolic ketones na vave ona tulaʻi mai i le maeʻa ai o le aso malolo, faʻatasi ai ma le tau faʻamatalaga lata mai o le acetone o le 5100 yuan / tone, 350 yuan maualuga atu nai lo le aso malolo;O le tau fa'amatalaga lata mai o le phenol o le 7900 yuan/ton, 400 yuan maualuga atu nai lo lena ao le'i faia le tausamiga.
Tulaga Meafaigaluega: o le aofaʻiga faʻaogaina o meafaigaluega faʻapisinisi e 7-80%.
Tulaga maketi o le epichlorohydrin
Tulaga maketi o le epichlorohydrin
Punaoa fa'amaumauga: CERA/ACMI
O le maketi o le epichlorohydrin na siisii ​​pea i luga ole tautotogo.E oʻo mai ia Ianuari 30, o le tau faʻamatalaga o le epichlorohydrin i le maketi i Sasaʻe Saina o 9000 yuan / tone, i luga 100 yuan / tone mai luma o le tausamiga.
Ina ua maeʻa le tausamiga, o mea mataʻutia e lua o le epichlorohydrin na faʻaalia ai foi le agai i luga, aemaise lava propylene.O lo'o iai le fa'amoemoe e fa'atuputeleina.Peita'i, o lo'o fa'atupula'ia pea le uta o la'au epoxy resin i lalo, ma o mea mata'ina e masani lava o konekarate fa'atau ma su'esu'ega a'o le'i vaitau.O le maketi epichlorohydrin e leai se lagolago o le aofaʻi o fefaʻatauaiga.E leai se fa'aaliga manino agai i luga i se taimi pupuu, ma o le tau e si'itia teisi.
Itu tau: o tau o mea mataʻina autu o le ECH na siʻitia teisi i le gasologa o le vaiaso, faʻatasi ai ma le tau faʻamatalaga lata mai o le propylene o le 7600 yuan/ton, i luga 400 yuan mai i luma o le tausamiga;O le tau faʻamatalaga lata mai o le 99.5% glycerol i Sasaʻe Saina o le 4950 yuan / tone, i luga 100 yuan mai lena i luma o le aso malolo.
Tulaga Meafaigaluega: Hebei Zhuotai ua sauni e toe amata, ma o le aofaʻiga atoa o le faʻaogaina o le alamanuia e tusa ma le 60%.
Epoxy resin faiga maketi

Tulaga tau maketi ole epoxy resin
Punaoa fa'amatalaga ata: CERA/ACMI
A'o le'i ma ina ua mae'a le Tausamiga o le Tautotogo, o le maketi epoxy resin i totonu o le atunu'u na fa'atupula'ia lelei.E oʻo mai ia Ianuari 30, o le tau faʻamatalaga o le resin epoxy vai i Sasaʻe Saina o le 15100 yuan / tone, ma o le tau faʻamatalaga o le resin epoxy malosi o le 14400 yuan / tone, e tusa ma le 200 yuan / tone mai luma o le tausamiga.
O le tau o le epichlorohydrin sa tumau pea, o le bisphenol A na faʻaauau pea ona siʻitia, ma le tau lagolago o le epoxy resin siʻitia.Lua aso a o leʻi toe foʻi i le maketi pe a uma le aso malolo, o le tulitatao i lalo sa tuai, ma o le upusii a le fale gaosi epoxy resin tumau mautu.A'o fa'aauau pea ona si'itia le tau o le bisphenol A, ua toe fo'i atu le aufaioloa i le maketi, ma ua amata ona vevela le maketi epoxy resin.Talu mai le 30th, o le upusii o vai ma solid epoxy resin laau ua faateleina i le 200-500 yuan / tone, ma o le tau o talanoaga autu ua faateleina teisi e uiga i le 200 yuan / tone.
Iunite: o le aofaʻiga faʻaogaina o le resin vai e tusa ma le 60%, ma o le resin malosi e tusa ma le 40%.

 

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwin imeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Ian-31-2023