I lalo o le faatosinaga a le Federal Reserve poʻo le faʻateleina o tului tului, o le tau o le suauʻu faʻava-o-malo na feagai ma le tele o luga ma lalo aʻo leʻi faia le tausamiga.O le tau maualalo na pa'ū muamua i le $ 81 / paelo, ona toe malosi ai lea.Ole fesuiaiga ole tau ole suau'u mama e a'afia ai foi le tulaga o maketi glycerol ma phenol ketone.

 

Tulaga o le bisphenol A
BisphenolA:
Tau: O le maketi o le bisphenol A na faʻaauau pea ona siitia: e oʻo mai ia Setema 12, o le tau faʻamatalaga o le bisphenol A i Sasaʻe Saina o le 13500 yuan / tone, i luga 400 yuan mai le vaiaso talu ai.
A'afia i le si'itia o le tau o le benzene mama, o le tapunia o le phenol ma le ketone laau a le Zhejiang Petrochemical, ma le fa'atuputeleina o le tau o le lisi o pisinisi petrochemical, o le maketi o le phenol ma le ketone i totonu o le atunu'u na tula'i mai i luma o le tausamiga.O le tau o le phenol na siitia muamua i le maualuga o le 10200 yuan/ton, ona toe solomuli ai lea.
Aʻo leʻi faia le tausamiga, o le PC ma le epoxy resin maketi i le pito i lalo ole bisphenol A sa fai si vaivai, ma o faʻavae e leʻi suia tele.O le maketi bisphenol A o loʻo faʻatupulaʻia teisi, faʻamalosia e le faʻalauteleina o le lagolago o mea mataʻutia phenol ketone ma le malosi o le faʻatau atu a le Zhejiang Petrochemical Bisphenol A.
Ina ua maeʻa le tausamiga, na faʻaauau pea ona tulaʻi le maketi o le bisphenol A, ma o upusii a le au gaosi oloa tetele i Sasaʻe Saina, Changchun Chemical ma Nantong Xingchen, na faʻasolosolo faʻasolosolo i le 13500 yuan / ton.
I tulaga o mea mataʻutia, o le maketi o le phenol ketone na muamua tulaʻi ma pa'ū i le vaiaso talu ai: o le tau faʻamatalaga lata mai o le acetone o le 5150 yuan / tone, 250 yuan maualuga nai lo le vaiaso talu ai;Ole tau fa'asino lata mai ole phenol ole 9850 yuan/ton, 200 yuan maualuga atu nai lo le vaiaso talu ai.
Tulaga o le iunite: Yanhua's 180000 tone polycarbonate na tapunia mo le tausiga mo le masina e tasi mai le 15th, Sinopec's Third Well 120000 ton unit na tapunia mo le tausiga mo le masina e tasi mai le 20th, ma le Huizhou Zhongxin's 40000 ton unit na toe faʻaaogaina;Ole aofa'iga ole fa'agaioiga ole masini fa'apisinisi e tusa ma le 70%.

 

Tulaga o le epoxy resin
epoxy resini
Tau: aʻo leʻi faia le tausamiga, na paʻu muamua le maketi o le epoxy resin i totonu o le atunuʻu ona tulaʻi mai lea: e oʻo mai ia Setema 12, o le tau faʻamatalaga o le resin epoxy vai i Sasaʻe Saina o le 18800 yuan / tone, ma le tau faʻamatalaga o le resin epoxy malosi o le 17500 yuan / ton, lea e tutusa lava ma le vaiaso talu ai.
O le faʻauluina e le sootaga i le va o le tuʻuina atu ma le manaʻoga, o le maketi o le phenol ma le ketone na maualuga tele aʻo leʻi oʻo i le tausamiga, ma o le tau o le phenol na toe foʻi atu i le maualuga o le sili atu i le 10000 yuan, lea na faʻaosoina ai foi le tau o le bisphenol A e faʻaauau pea ona siitia;Ina ua maeʻa le tau o le epichlorohydrin, o se isi mea mata, na pa'ū i se tulaga maualalo, o le aofaʻi o le faitau maualalo ma le toe faʻatumuina o le fale gaosi oloa na faʻateleina, ma ua amata ona toe faʻaleleia le tau.Ina ua uma ona tuu i lalo le tau o le epoxy resin faatasi ai ma le tau, na siitia foi le tau o le resin solid ma le vai i le lua aso talu ai a o lumanai le tausamiga faatasi ai ma le faateleina o le bisphenol A ma le toe faafoi o le epoxy chloride.
Toe foʻi i le maketi ina ua maeʻa le tausamiga, e pei o le taeao o Setema 13, o le tau o le vai ma le solid epoxy resin sa tumau le tumau, ae o le tau o le bisphenol A o loʻo faʻaauau pea ona tulaʻi mai ma le toe faʻaleleia o faleoloa tetele i Saina i Sasaʻe, o le suavai. O le maketi epoxy resin na fa'aalia ai foi le aga'i i luga.
I tulaga o meafaigaluega: o le aofaʻi o le faʻaogaina o le resin vai e tusa ma le 70%;Ole aofa'iga ole fa'agaioiga ole resin mautu e 4-50%.

 

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwinimeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Sep-14-2022