Talu ai nei, o le tau o le bisphenol A na toe faʻaleleia i luga mai le tulaga maualalo.E ui o le lua i lalo fale gaosi amata ona faaleleia, epoxy resin amata fua faatatau o le toeitiiti 50%, PC amata fua faatatau o le 60% i luga, ae o le bisphenol A e faatumauina le taumafa konekarate po o le pulega o faamaumauga, o se numera itiiti o le tagata nofo toatasi na o le manaomia e ulu atu i le maketi mo fa'atauga, bisphenol E le lava le gafatia tau fefa'ataua'iga i maketi, o le nofoaga autu o feutanaiga o kalave sa faigata ona maua se fa'aopoopoga.

E ui lava o le tau o le upstream phenol ketones e fesuisuiai, ae o le tau o le BPA e itiiti sona aafiaga i luga o le maketi.A'o pa'ū le tau o maketi i se tulaga maualalo, o le a'afiaga o le maualalo o le naunau o tagata e umia sea na amata ona faʻavaivaia, faʻatasi ai ma le puleaina o le atinaʻe backlog inventory na faasolosolo malie ona atiaʻe ma faʻaumatia, o le maketi maualalo le toe faʻaleleia o avanoa faʻaitiitia, tagata faufautua faʻamoemoe e faʻateleina le tau.Ae ui i lea, o le itu manaʻoga e le o se faʻaleleia manino, bisphenol A i se faʻalavelave i le feagai ai ma le tulaga, e pei o Aokuso 3, Sasaʻe Saina maketi tamaoaiga bisphenol A oloa autu ofoina atu i le va o 11,800-12,000 yuan / ton, le autu e tausia. le mafai ona feutagai i le va 11,800-11,900 yuan / tone.

Bisphenol O se siata tau

Bisphenol A Aukuso su'esu'ega atoa o atina'e:

Bisphenol A gaosiga ma fa'atauga siata

Itu sapalai: Aukuso i totonu ole bisphenol A gaosiga mo le tau fuafuaina o le 194,000 tone, faʻatusatusa ia Iulai 184,600 tone i le va o le siʻitia o le 0.94 miliona tone, poʻo le 5.09%.E ui lava o le aofaʻiga amata o le bisphenol A i totonu o le fitusefulu pasene, ma i le ogatotonu i le faaiuga o Aukuso lua seti o masini na fuafuaina e toe faʻaleleia, ma Cangzhou Dahua 200,000 tone / tausaga bisphenol A ua tuʻuina i le faamasinoga i le faaiuga o Iulai, ua faamoemoe ia Aukuso. i fafo o le oloa, faatasi ai ma le Zhejiang Petrochemical Phase II, Ping coal Shenma masini toe amata ina ua uma le uta faasolosolo mautu, Huizhou Zhongxin talu ai nei toe amata fuafuaga, o le a faateleina le sapalai i totonu o le atunuu pe a faatusatusa ia Iulai;fa'aulufale mai, fa'atatau i le tele o mea, sili atu Fa'amaumau le konekarate ave tele, o le fa'aulufale mai e sili atu ona mautu.O le mea lea, o le sapalai i totonu ole BPA o le a faʻatupulaʻia laʻititi ia Aukuso.

Manaomia itu: I le taimi nei, o le uta epoxy resin amata i lalo e latalata i le limasefulu pasene, ia Aukuso o loo i ai se vaega o le masini galuega e siitia ai le leaga ma masini fou tuu i le faamasinoga faagaoioia, o le isi taua i lalo ifo PC atoa inisinia amata uta i le 60% teisi. , Aukuso vaega o le faiga masini pulea toe amata pe siitia le lelei, o le lua i lalo Aukuso atoa le uta amata amata o le a avea ma se siitaga laitiiti.E ui lava o le taimi nei e lua i lalo o le tausia o se konekarate taumafaina o le bisphenol A faʻatatau i pisinisi, o se vaega itiiti e naʻo le manaʻomia e ulufale atu i le maketi mo le faʻatau, o fefaʻatauaʻiga e mama, ae o le aofaʻi o le taumafaina o le bisphenol A faʻafitauli o loʻo faʻaalia ai le tuputupu aʻe.

Itu o tupe mama: talu mai Iulai, benzene mama ma le fesuisuiai soo i le suauu mama, phenone i luga e aafia foi i le tau ma manaoga auiliiliga o le maketi i luga ma lalo faifaipea, BPA tau pulega fesuisuiai i le atinae o pisinisi faatapulaaina pisinisi tau tupe mama fluctuations i totonu. 1000, o le tamaoaiga lautele e fai si mafolafola.Mafaufau i le tau o tau, o tau maketi BPA na oʻo i se tulaga maualalo o tau tetee, o lea e le o naunau ai tagata BPA e faʻaitiitia tau.

Aukuso BPA sapalai maketi na tuputupu aʻe laʻititi, puipuia le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o kamupani i lalo ifo o taumafa, ma o le aofaʻiga o le sapalai o auaunaga ma le faʻatulagaina o manaʻoga na suia atili filemu.Ma o luga o le phenol ketone e fesuisuiaʻi pea, o le avanoa atoa i suiga o Aokuso e laiti, o loʻo i ai pea le lagolago o le tau o le BPA, o loʻo i ai pea le popolega e uiga i le lua masini faʻapitonuʻu i le ogatotonu ma le faaiuga o le tausaga pe a maeʻa le tausiga faʻasolosolo o le tamaoaiga maketi tuʻuina atu ma le manaʻoga tala fou. fesuiaiga i le atinae.

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwinimeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Au-04-2022