Ia Iulai, le aigabutanonemaketi e ala i le le lava o manaoga i totonu o le atunuu ma fafo, o le maketi na faʻaalia ai le faʻasolosolo i lalo, o tau na paʻu i lalo o le tau, o nisi fale gaosi oloa e faʻaitiitia ai le gaosiga poʻo le paka, e faʻamalieina ai le sapalai, faʻapipiʻiina i le faaiuga o le masina vaega e faʻatumu ai le lagolago pu'upu'u, fa'agata le pa'u i tua le maketi a butanone.A maeʻa ona ulufale atu ia Aukuso, e le faʻamalosia le tuʻuina atu o maketi, ma i le maualuga o le tau o le manaʻoga maualalo i luga o le faʻamalosi i lalo o le mamafa, o loʻo faʻaauau pea ona vaivai le maketi.E pei o le taimi nei, o le maketi i Sasaʻe Saina tau faʻamatalaga 7,700 yuan / tone avanoa fesuiaiga mai le faaiuga o Iulai, i lalo 300 yuan / tone, i lalo 3.8%.

Butanone

I le itu tau, ia Aukuso, e ui lava i le faaiuga a le OPEC e faʻateleina le gaosiga na o sina mea itiiti, ae o le US EIA inventory na faʻafuaseʻi ona faʻateleina, o popolega manaʻoga na mafua ai le tau o le suauʻu i lalo o le mamafa, o tau o suauʻu faʻava-o-malo na faʻaalia ai se tulaga paʻu, faʻatupuina le taofiofia o le maketi petrochemical. .Ae ui i lea, butanone raw material ether ina ua uma le carbon fa maketi talu ai nei le maualalo o galuega fa'amaumau, tau o lo'o i luga la'ititi, ae o le tau o le lagolago malosi.E pei o le taimi nei, butanone Sasae Saina maketi tau faasinomaga 7700 yuan / ton suiga nofoaga, Shandong maketi ina ua mavae le eter carbon fa maketi tau averesi i 6450 yuan / tone, butanone ma eter carbon fa tau eseesega na o le 1250 yuan / ton, o le leiloa i le taimi nei. mamafa, e mafua ai i le gaosiga o le gaosiga o le butanone e maualalo le naunautaiga.

Fa'ato'a amata, ona o le maualuga o le tau o la'au butanone, o nisi o pisinisi e leiloa le mamafa na fa'amalosia e taofi pe tolopo le amataina, o le aofa'i atoa o le fale gaosi butanone na faasolosolo malie lava ona pa'u i le 43.8%, o le tulaga o lo'o i ai nei le paka. o le 340,000 tone, e tusa ma le 42.8% o le aofaiga atoa o le butanone.Ae ui i lea, talu ai e leai se fa'aleleia atili o mana'oga maketi, o lo'o fa'agesegese le taumafaina o le maketi, o le itu sapalai e le'i foliga mai e le lava le tulaga o oloa.

I luga o le itu manaomia, o le masani ese-taimi faatasi ai ma le tosoina o fanua i luga o le tamaoaiga i fafo-taimi aafiaga o coatings lalo, pipii, pastes ma isi alamanuia amata fua faatatau e maualalo, o nisi masini i lalo mo se taimi umi i le tulaga paka. ua vaivai le taumafaina o le butanon.I le taimi lava e tasi, o oloa auina atu i fafo, aafiaga o vaitau ma tamaoaiga i fafo o loʻo faʻamoemoeina o le paʻu i lalo o le manaʻoga i fafo e ono taofiofia.Aukuso o le node autu e faʻafesoʻotaʻi le "auro iva siliva sefulu", o le afa lona lua o le manaoga maketi po o le avanoa o le faʻaleleia atili, e manaʻomia pea le gauai atu i le faʻatinoina o faiga faʻavae o le tamaoaiga i lalo o le tikeri o le toe faaleleia.

I le aotelega, o le taimi pupuu i tau suauʻu ma faʻalavelave manaʻoga, ae o loʻo faʻamoemoeina e alu i lalo le maketi o le maketi o le kalave, ae o loʻo maualuga pea tau o mea mata, i lalo o le mamafa o tau, o loʻo faʻaauau pea ona maualalo le uta o le fale gaosimea. , ma faatasi ai ma le malosi o tupe gau sii tau, aua le taofiofia le avanoa o le toe faaitiitia o le gaosiga, e fetaui ma le sapalai fou ma manaoga paleni, ao taulai atu i le manaoga-itu toe faaleleia mulimuli ane o lenei masina, ua faamoemoe ia Aukuso butanone maketi lautele vaivai. oscillation Tafe, o le avanoa i lalo e faatapulaaina.

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwinimeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Aukuso-09-2022