E pei ona tatou iloa uma, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le malosi ua mafua ai se faʻamataʻu umi i le gaosiga o vailaʻau, aemaise lava le maketi a Europa, lea o loʻo nofoia se nofoaga i le maketi o vailaʻau faʻavaomalo.

La'au vaila'au

I le taimi nei, e masani ona gaosia e Europa oloa vailaʻau e pei o le TDI, propylene oxide ma le acrylic acid, o nisi o ia mea e tusa ma le 50% o le gaosiga o le lalolagi.I le faʻatupulaia o faʻafitauli o le malosi, o nei vailaʻau vailaʻau ua faʻasolosolo ona oʻo i le le lava o sapalai, ma ua afaina le maketi o vailaʻau i totonu o le atunuʻu i le siʻitia o tau.

Propylene oxide: ole tau amata e maualalo ile 60% ma ua sili atu ile 4,000 yuan/ton ile afa lona lua ole tausaga

Ole gafatia ole gaosiga ole propylene oxide a Europa e 25% o le lalolagi.I le taimi nei, o le tele o laʻau i Europa ua faʻasalalau le faʻaitiitia o gaosiga.I le taimi lava e tasi, ua pa'ū foʻi le tau amata o le propylene oxide i totonu o le atunuʻu, o le tulaga maualalo lea i tausaga talu ai nei, i lalo e tusa ma le 20% mai le fua masani amata.O le tele o kamupani tetele ua amata ona taofi le tuʻuina atu o oloa e ala i le faʻaitiitia o le fua.

O le tele o kamupani vaila'au tetele o lo'o lagolagoina le propylene oxide i lalo, ma o le tele o oloa e mo latou lava fa'aoga, ma e le tele e fa'atau atu.O le mea lea, o le maketi o fefaʻatauaʻiga o loʻo fufusi, o tau o oloa ua maualuga tele talu mai Setema.amataga Aukuso propylene oxide tau na siitia mai le 8000 yuan / tone e uiga i 10260 yuan / ton, o se siitaga o le toeitiiti 30%, o le faatupulaia o le sili atu i le 4000 yuan / ton i le afa lona lua o le tausaga.

Acrylic acid: maualuga le tau o meafaitino ua siitia, tau o oloa na siitia 200-300 yuan / tone

E tusa ma le 16% o le lalolagi le gaosiga o le gaosiga o le acrylic acrylic, o le faʻateleina o feteʻenaʻiga faʻavaomalo faavaomalo, e mafua ai le maualuga o le suauʻu mama, tau o mea mata na tulaʻi mai propylene, faʻaleleia le tau.Ina ua maeʻa le vaitau o aso malolo, na toe foʻi tagata faʻaoga i le maketi i le tasi ma le isi, ma o le maketi o le acrylic acid na tulaʻi mai i lalo o le tele o mea.

O le tau maketi o acrylic acid i sasae o Saina o RMB 7,900-8,100 / mt, i luga RMB 200 / mt mai le faaiuga o Setema.O tau o fale gaosimea muamua o acid acid ma esters i Shanghai Huayi, Yangba Petrochemical ma Zhejiang Satellite Petrochemical siitia i le RMB 200-300/mt.Ina ua mae'a aso malolo, ua siitia le tau o maketi propylene mata, lagolago tau faaleleia, o nisi o le uta masini e faatapulaaina, faatau i lalo e tulitatao lelei, acrylic acid maketi nofoaga autu o kalave tulai.

TDI: toetoe o le afa o le gaosiga o le gaosiga o le lalolagi e le o maua, o le tau na siitia i le 3,000 yuan / ton

A maeʻa le National Day, TDI e lima sosoo e oʻo atu i le 2436 yuan / ton, o se faʻaopoopoga faalemasina e sili atu i le 21%.Mai le 15,000 yuan / ton i le amataga o Aukuso e oʻo mai i le taimi nei, o le taamilosaga o le TDI o loʻo i ai nei ua sili atu nai lo le 70 aso, i luga atu o le 60%, na maua ai se maualuga fou e lata i le fa tausaga.O loʻo i ai le tele o seti TDI mea e paka ai taavale i Europa, o le amataga o le atunuʻu na ulufale atu foi i le tulaga maualalo o le tausaga, o loʻo malosi pea le itu tuʻuina atu o le le lava o TDI.

O le TDI o loʻo i ai nei le gafatia o le gaosiga o le 3.51 miliona tone, toe faʻaleleia masini poʻo le gafatia o le gaosiga o le 1.82 miliona tone, e tusa ma le 52.88% o le aofaʻi o le mamafa o le lalolagi TDI, o lona uiga, toetoe o le afa o meafaigaluega o loʻo i se tulaga o le taofia, ua i ai le lalolagi i se tulaga le tumau.utiuti le sapalai o le tDI.

Siamani BASF ma Costron i paka i fafo, e aofia ai le aofaiga atoa o le 600,000 tone o TDI;Korea i Saute Hanwha 150,000 tone o le laau TDI (3 * fuafuaina ia Oketopa 24, suia le tausiga 50,000 tone ia Novema 7, se vaitaimi e tusa ma le lua vaiaso; Korea i Saute Yeosu BASF 60,000 tone o meafaigaluega ua faatulagaina mo le tausiga ia Novema.

Na taofi Shanghai Costco i Saina mo le tusa ma le tasi le vaiaso, e aofia ai le 310,000 tone o gafatia;ia Oketopa, Wanhua Yantai iunite na faʻatulagaina mo le tausiga, e aofia ai le 300,000 tone o le gafatia;Yantai Juli, Gansu Yinguang iunite na taofia mo se taimi umi;ia Setema 7, Fujian Wanhua 100,000 tone iunite na taofia mo le tausiga mo le 45 aso.

Ona o le faʻatupulaia o le tau o le malosi ma mea mataʻutia i Europa, o le malosi i le lotoifale ma le tau o mea mataʻutia na faʻateleina, o le fua o le amataina o le TDI o loʻo maualalo, o le tulaga o tau o oloa na mafua ai ona faʻavave le tau o maketi.ia Oketopa, Shanghai BASF TDI siitia 3000 yuan / tone, o le atunuu TDI tau nofoaga ua sili atu i le 24000 yuan / ton, alamanuia tupe maua ausia 6500 yuan / tone, TDI tau o loo faamoemoe e maua pea le avanoa e siitia ai.

MDI: E maualuga atu Europa nai lo le 3000 yuan / ton i totonu o le atunuu, Wanhua, Dow siitia

Europa MDI tala mo le 27% o le gafatia gaosiga o le lalolagi, i lalo o le feteenaiga i le va o Rusia ma Iukureini, Europa ma le Iunaite Setete o le vevesi o le kesi faalenatura, lea na matua faateleina ai lona sapalai MDI tau gaosiga.Talu ai nei, o le MDI Europa e tusa ma le $3,000 i le tone le maualuga nai lo le MDI i Saina.

Manaomia le faʻamafanafanaina o le taumalulu, MDI vaega o le manaʻoga o le a tuʻuina atu ia Oketopa;i atunu'u i fafo, o fa'afitauli tau fa'alavelave fa'afuase'i i fafo o lo'o tumau pea ona iloga, ma fa'amalieina tau o le MDI.

Talu mai Setema 1, Dow Europe poʻo Europa maketi MDI, polyether ma tuʻufaʻatasiga tau oloa na siitia i le 200 euros / ton (e uiga i le RMB 1368 yuan / ton).Talu mai Oketopa, Wanhua Chemical ua faʻapotopotoina i Saina MDI i luga 200 yuan / tone, MDI mama i luga 2000 yuan / ton.

O le fa'aletonu o le malosi e le gata na fa'aosofia ai le si'itia o tau, ae ua saofagā ai fo'i i le si'itia o tau e pei o tau fa'atau.O le tele ma le tele o fale gaosi oloa, gaosiga ma vailaʻau i totonu o Europa ua amata ona tapunia ma faʻaitiitia le gaosiga, ma o le gaosiga ma le faʻatau atu o mea mataʻutia e pei o oloa vailaʻau maualuga ua faʻalavelaveina.Mo Saina, o lona uiga e sili atu ona faigata le faʻaulufaleina mai o oloa maualuga, poʻo le faʻavaeina o faavae mo suiga i le lumanaʻi i le maketi i totonu o le atunuʻu!

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwin imeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Oke-18-2022