O le suau'u mama e pa'u i lalo ole $90

Fai mai Iran i le taeao nei ua ia tuuina atu se tali aloaia i le ata faataitai o le feagaiga faaniukilia ua fuafuaina e le Iuni a Europa ma e mafai ona ausia se maliega faaniukilia a Iran, e tusa ai ma punaoa a le aufaasālalau mai fafo.

O le tulaga o Iran i luga o le faʻataʻitaʻiga lata mai na tuʻuina atu i le EU Chief Envoy Borrell ma o le a maua se tali mai le EU i le isi lua aso, o le tala lea a ofisa o talafou, ma taʻua ai "punaoa faʻamatalaga," e aunoa ma le tuʻuina atu o nisi faʻamatalaga.

Ma i le amataga o le Aso Gafua, na taʻua ai e le minisita mai fafo o Iran "afai e faʻaalia e le Iunaite Setete uiga faʻapitoa ma fetuutuunai," e mafai ona oʻo atu se maliega ma le US i aso a sau e toe faʻataunuʻu ai le maliega faaniukilia.

Fai mai le failauga a le Matagaluega a le Setete, Ned Price, i le aso 15 o Aukuso, o le US o le a talanoa faalilolilo ma tuusaʻo i le EU High Representative for Foreign Affairs and Security Policy Borrelli e uiga i se "tusi mulimuli" mo le toe amataina o le faʻataunuʻuina o le Iran nuclear deal.

O le alualu i luma o le maliega faaniukilia a Iran, o le tau o le suauu mataʻutia faavaomalo na paʻu i le aso ananafi.O le tau o le suauʻu a Amerika na pa'ū i lalo ifo i le 5% i le aso, ina ua faʻasolo mai luga o le $ 91 i le $ 86.8, ona tauivi lea e toe faʻaleleia i le lata i le $ 88, ua le mafai ona taofi le $ 90.

Tau ole suau'u Amerika

Na pa'u fo'i le suau'u Buna i le toeitiiti 5% i le taimi o le sauniga, ma'ulu mai luga o le $97 i lalo ifo o le $93, ona toe fa'ate'ia lea i le latalata i le $94, ma leiloa ai le $95.

Brent Suau'u Mata'utia

 

O le mea moni o le tau o le suauʻu ua leva ona solomuli mai o latou maualuga aʻo leʻi aliaʻe lenei tala o loʻo faʻaalia ai le leaga o le tau o le suauʻu i le vaiaso talu ai.

O nisi o tagata suʻesuʻe e talitonu o le vaiaso talu ai o le tau o le suauʻu toe faʻaleleia maketi e sili atu ona o le toe faʻaleleia o le tau o le suauʻu ma le maketi atoa e lamatia ai le toe faʻaleleia o le manaʻo, toe faʻaleleia le tau o le suauʻu ae o loʻo vaivai pea le fausaga o le suauʻu, lea e faʻaalia ai o le tau o le suauʻu o lenei maketi toe faʻaleleia o ia lava le faʻaosoina. e le lava.

 

Ua pa'u le suau'u mama, ua pa'u le tele o mea mata!

 

Na pa'ū tau o suauʻu faava o malo, e aofia ai le WTI suauu pa'ū i lalo ifo o le $ 90 faʻailoga, o se pa'ū o le sili atu i le 10%, o le suauʻu mama na amata ona taʻitaʻia le paʻu i le maketi o oloa, o le maketi o oloa gaosi oloa i totonu o le atunuʻu na pa'ū malosi foi.

Benzene mama ma styrene ma isi mea mata o loʻo i totonu o le suauʻu paʻu maualalo, o le mafaufau maketi na liliu vaivai, o tau faʻaauau pea ona faʻaitiitia, e oʻo lava i Sinopec e le mafai e ia sauʻai vailaʻau ona tetee atu i le mamafa o maketi, faʻaauau pea i lalo le tau lisi benzene mama.

E oʻo mai i le taimi nei, o lenei masina o loʻo i ai le tele o mea mataʻutia ua paʻu i tikeri eseese, e aofia ai le acrylic acid, BDO, butadiene ton pa'ū tau o le tusa ma le 2,000 yuan, styrene, unsaturated resin, butyl acrylate na pa'ū foi e sili atu i le 1,000 yuan.

Acrylic acid o loʻo i ai nei maketi faʻamatalaga ofo 8600 yuan / tone, i lalo 2000 yuan / ton faʻatusatusa i le amataga o Aukuso, o se mataua e uiga i 18.87%.

Butadiene o loʻo i ai nei maketi faʻamatalaga ofo 7,850 yuan / tone, i lalo 1,750 yuan / tone mai le amataga o Aokuso, o se pa'ū e uiga i 18.23%.

BDO o loʻo iai nei maketi faʻamatalaga ofo o le RMB 10,150/mt, lalo RMB 1,800/mt poʻo le 15.06% mai le amataga o Aukuso.

Styrene o loʻo i ai nei maketi faʻamatalaga ofo 8600 yuan / tone, i lalo 1100 yuan / tone faʻatusatusa i le amataga o Aukuso, i lalo e uiga i le 11.34%.

Unsaturated resin o loʻo i ai nei maketi faʻamatalaga ofo o le RMB 9,200/ton, lalo RMB 1,000/ton mai le amataga o Aukuso, poʻo le 9.8%.

Butyl acrylate o loʻo taʻua nei ile RMB10,400/tonne, lalo RMB1,000/tonne poʻo le 8.77% mai le amataga o Aukuso.

Adipic acid o loʻo taʻua nei ile RMB 8,800/mt, lalo RMB 750/mt, poʻo le 7.85%, mai le amataga o Aukuso.

Benzene mama o loʻo taʻua nei ile RMB 8,080/mt, lalo RMB 645/mt, poʻo le 7.39%, mai le amataga o Aukuso.

Methyl acrylate o loʻo taʻua nei i le tau faʻamatalaga maketi o le RMB 13,200 i le tone, lalo RMB 1,000 i le tone poʻo le 7.04% mai le amataga o Aukuso.

Phenol o loʻo i ai nei maketi faʻamatalaga ofo 8775 yuan / tone, i lalo 625 yuan / tone faʻatusatusa i le amataga o Aukuso, o se pa'ū e uiga i le 6.65%

Butanone o loʻo i ai nei maketi faʻamatalaga ofo 7,500 yuan / tone, i lalo 500 yuan / tone faʻatusatusa i le amataga o Aukuso, o se pa'ū e uiga i 6.25%.

Isobutanol faʻamatalaga maketi o loʻo i ai nei e ofoina atu 6,500 yuan / tone, lalo 400 yuan / tone mai le amataga o Aukuso, poʻo le 5.8%.

n-Butanol maketi o loʻo i ai nei faʻamatalaga ofo 6800 yuan / tone, i lalo 400 yuan / tone faʻatusatusa i le amataga o Aukuso, i lalo e uiga i le 5.55%.

E oʻo mai ia Aukuso e naʻo le lua vaiaso, o le tele o vailaʻau i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu e masani lava ona faʻaalia le paʻu, e ui lava o le tele o le paʻu e le tele, e masani lava i lalo ifo o le 1,000 yuan, ae mo le "faʻateleina o le tau, i lalo filemu" i le vailaʻau kemisi, ua atagia atoa ai le popolega o le maketi i le faaletonu o le tamaoaiga.

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwinimeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Aukuso-17-2022