Ia Iuni, le aigaacetonepa'u maketi ina ua mavae se si'itaga vaapiapi ma itiiti.i Iuni 29, o le averesi tau maketi o acetone i Shandong o RMB5,500 / tone, ma i Iuni 1, o le tau maketi averesi o acetone i le itulagi o RMB6,325 / ton, i lalo 13.0% i le masina.

 Acetone tau maketi

I le afa muamua o le masina, o le maketi o le acetone i totonu o le atunuʻu na faʻauluina e ala i le siʻitia o tau o le suauʻu mama ma le faʻaleleia atili o le faʻaleleia o le malosi lelei e faʻamautu ai le siʻitaga laʻititi ma feololo, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le acetone i totonu o le atunuʻu. o le tatalaina o nisi o fale phenol ketone tala tausia paka laau, o le aumaia o se maketi lelei, o le au fai sea maualalo tau e faatau atu, le maketi o feutagaiga nofoaga autu o kalave faateia.

 

O le afa lona lua o le masina faatasi ai ma le agai i lalo o le suauu mama, luga o mea mata mama benzene vaivai i lalo, o le tau o le laau phenol ketone ua faaitiitia teisi, ae o le maketi acetone e tele sapalai, faatasi ai ma le vaega pito i lalo o le MMA laau fuafuaina ma. pakaga le fuafuaina, vaega o le isopropyl alcohol e le'i toe amataina le tausiga o paka, fa'aitiitia le mana'oga o le acetone, fa'aletonu le sapalai ma le mana'oga na mafua ai ona pa'u le tau o le acetone.

 

Fa'ata'ita'iga i tua o maketi.

O le maketi acetone i totonu o le atunuʻu ia Iulai e faʻamoemoe e faʻafefe pe tamoe, faʻalogo i le itu manaʻomia o le tulaga tutusa, aemaise lava le malosi o masini fou e faʻaogaina ma toe amata nisi o masini paka.

 

Chemwin is a chemical raw material trading company in China, located in Shanghai Pudong New Area, with port, wharf, airport and railway transportation network, and in Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian and Ningbo Zhoushan in China, with chemical and dangerous chemical warehouses, with a year-round storage capacity of more than 50,000 tons of chemical raw materials, with sufficient supply of goods.chemwin E-mail: service@skychemwin.com  whatsapp:19117288062 Phone:+86 4008620777  +86 19117288062


Taimi meli: Iul-01-2022