Talu mai le amataga o Mati, o tau o maketi i totonu o le atunu'u o le acetone spot ua matua fa'atupula'ia.amataga o Mati, ona o le aafiaga o le feteenaiga Rusia-Iukureini faaauau pea ferment, tau o suauu mama faava o malo na siitia i se maualuga i tausaga talu ai nei i Mati 8. O le uunaia e lenei, tuusaʻo e le benzene mama ma propylene rose, o le siitia o mea mata. tau, lagolago tau acetone i le afa muamua o Mati na faaauau pea ona siitia, e oo atu i le 6300 yuan / ton.

Peita'i, e o'o atu i le amataga o le ogatotonu i le fa'ai'uga o Mati, ua fa'asolosolo malie le pa'u o tau o le suau'u fa'ava-o-malo, ma fa'aitiitia ai le tau o le propylene.I le taimi lava e tasi, na tupu ai se faʻamaʻi fou i Shanghai ma na amata ona tapunia itumalo, faʻatasi ai ma le vevela ma le aʻafiaga i taulaga lata ane ua faasolosolo malie ona faʻateleina i lalo o le faʻaauau pea o le faʻamaʻi.Ona o le faʻamaʻi faʻatonutonuina o feoaiga, faʻatautaia ma felauaiga na aʻafia, ma pa'ū le tau amata o pisinisi i lalo, ma atili faʻaititia ai le tau o le acetone, lea na pa'ū i le RMB 5,620/ton ia Aperila 22.

Acetone sapalai, o le amataga o masini taitasi e fai si mautu, na o Shanghai tolu lelei 400,000 tone / tausaga phenol ketone masini e faaitiitia le leaga i le 60%, ae ona o le aafiaga o le faamai, East Saina logistics ma felauaiga faaauau pea ona matitiva, umi le taamilosaga o felauaiga, tau o uta ua siitia, mo le faatauina mai o mea mata o le phenol ketone ma aafiaga o oloa auina atu i fafo, o loo i ai se lagolago mo le tau maketi.

Ua lipotia mai o le tele o seti o fale gaosi phenol ketone o le a taulaʻi i le fuafuaina o le tausiga ia Me-Setema, pe a faʻamalosia le konekarate o le acetone ma le sapalai o nofoaga, pe o le a saga lagolagoina le maketi i totonu o le atunuʻu.

I le itu manaʻoga, talu mai Mati 27th Shanghai faʻamaʻi faʻateleina, Sasaʻe Saina bisphenol A ma MMA laau amata ua afaina i le aʻafiaga ua amata ona paʻu.Shanghai Roma 100,000 tone / tausaga o le fale MMA i le faaiuga o Mati ona o le le lava o meaʻai mataʻutia ma faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻaina ma faʻaititia le leaga i le 70%;Sasae Saina itulagi, o se laau MMA aafia i le faamai uta i lalo i le 50%;Sinopec Mitsui (Shanghai Caojing) 120,000 tone / tausaga o le bisphenol O se laau ia Mati 14 ona o le faʻamaʻi faʻaititia le leaga 15% i le 85%.

Talu ai e leai se malosiaga fou i lalo ole laina i se taimi pupuu, o tagata auai maketi e tele lava ina popole e uiga i le amataga o le faʻaogaina talu ai nei i masini faʻaogaina, aemaise lava le vaega lona lua o le MMA plant o ZPMC, o lona gaioiga o le a aʻafia ai le tuʻuina atu ma manaʻomia mo le acetone.

I se taimi puʻupuʻu, o le acetone e masani ona afaina i faʻalavelave, o maketi acetone i totonu o le atunuʻu e fesoʻotaʻi ma le atinaʻeina o faʻamaʻi i Sasaʻe Saina.Ole puipuiga ole fa'ama'i e mafua ai le umi ole ta'amilosaga o femalagaiga ma fa'amausaliina le gafatia o lo'o fa'aauau pea pe fa'aauau pea, i tulaga o le si'itia o uta ma fa'afitauli faigata, e filifili fo'i fale gaosi i lalo e fa'atali ma va'ai le maketi.O suiga i le fa'ama'i ma faiga fa'avae e mafai ona a'afia ai le tulaga o le maketi acetone.


Taimi meli: Apr-26-2022