Bisphenol O se maketi na paʻu pea lava pea, o le vaega atoa o pisinisi e le lelei, faʻalavelave faʻalavelave lagolago, le lelei le manaʻoga, faʻatasi ai ma le paʻu o le tau o le suauʻu, o le filifili pisinisi i lalo o le faʻamalolo le lelei, o le maketi e leai se lagolago lelei, o le maketi mo taimi pupuu fa'amoemoe e maua pea le avanoa i lalo.

Epichlorohydrin tau maketi pa'u.O tau talu ai nei o meafaitino propylene, glycerol ua i lalo, o le tau lagolago itu vaivai ua vaivai le manaoga i lalo, faatasi ai ma le toe amataina o nisi masini tala fou, o le maketi pa'ū salalau, o le umia o oloa e tuuina atu tupe mama, epichlorohydrin maketi maketi nofoaga autu o. pa'u kalave, tapunia ua maualalo e pei o le 16000 yuan / tone.

O leepoxy resinimaketi o loʻo manino i mea mataʻutia, o loʻo malosi pea le mafaufau i lalo ifo, o le faʻatauga faʻatau e matua leaga lava, e mafua ai le faʻauluina o fale gaosi oloa i lalo o le mamafa, tau maualalo, tau ultra-maualalo e faʻaauau pea ona aliali mai, o loʻo i ai tau e aunoa ma se tulaga maketi e sili atu. ogaoga, o le maketi resin epoxy o loʻo faʻamoemoe pea e faʻaauau pea ona pa'ū i le lumanaʻi.

 

Bisphenol A

Bisphenol A

Punaoa fa'amaumauga: CERA/ACMI

Tau: O le vaiaso talu ai, o le maketi o le bisphenol A i totonu o le atunuu na matua pa'ū.E oʻo mai ia Iuni 24, o le tau faʻamatalaga o le bisphenol A i Sasaʻe Saina e tusa ma le 13,400 yuan tone, i lalo ole 1,300 yuan mai le vaiaso talu ai.O le vaiaso nei, na fa'ai'u ai fa'atautu'i e lua a le Zhejiang Petrochemical i le ta'amilosaga e tasi.O le tau atoa o le fa'atautu'i na pa'u i lalo e tusa ma le 1,200 yuan tone.Aemaise lava, o le tau faʻatau i le Aso Tofi na pa'ū i le lata i le 1,000 yuan, ma mafua ai le vave faʻaitiitia o le siosiomaga maketi.O le tau maketi o le bisphenol a na faʻaauau pea ona pa'ū.E tusa ai ma tau fa'atatau o tau, o le tau o le bisphenol A ua i lalo ifo o le laina tau

Meafaitino: o le maketi o le phenol ketone na faʻaauau pea ona paʻu i le vaiaso talu ai.O le tau fa'atatau lata mai o le acetone na fa'amautu le tumau i le 5650 yuan tone, ma o le tau fa'amatalaga lata mai o le phenol o le 10650 yuan tone, i lalo e tusa ma le 300 yuan mai le vaiaso talu ai.

Mana'oga: Ua fa'ateteleina le pa'u o le epoxy i lalo ma le pa'u o le PC, aemaise lava le epoxy resin.Fa'ato'a fa'amaligiina uta o fale, tapuni nisi vaega mo le tausiga, fa'atasi le laina o alamanuia fa'asaga i lalo

Meafaigaluega: Na tapuni meafaigaluega a Nantong Xingchen mo le tausiga, ma o le aofaʻi o le tatalaina o meafaigaluega faʻapisinisi e tusa ma le 70%.

 

Epichlorohydrin

Epichlorohydrin

Punaoa fa'amaumauga: CERA/ACMI

Tau: O le maketi o le epichlorohydrin i totonu o le atunuʻu na faʻaauau pea ona paʻu i le vaiaso talu ai: e oʻo mai ia Iuni 24, o le tau faʻamatalaga o le epichlorohydrin i le maketi i Sasaʻe Saina e 17,000 yuan tone, ma o le tau o mea mata na pa'ū i le 800 yuan pe a faʻatusatusa i le vaiaso talu ai.

Mea mata'utia: o le tau sili ona lata mai o le propylene o le RMB7,750 tone, i lalo RMB150 mai le vaiaso talu ai;o le tau faʻamatalaga lata mai o le 99.5% glycerol i Sasaʻe Saina o RMB12,400 tone, i lalo RMB400 mai le vaiaso talu ai.

Mana'oga: Na pa'ū tele le tau amata o le epoxy resin.I le afiafi o le paʻu, na faʻaitiitia ai le manaʻoga ma faʻateleina le mamafa o felauaiga i luga o le epichlorohydrin gaosi oloa, aemaise lava i tau maualalo ma faʻamautu avanoa;i tua atu o lenei, Jiangsu Haixing 130,000 tpy fale gaosi propylene o loʻo i ai se fuafuaga toe amata lata mai, lea e i ai se aafiaga le lelei i luga o le maketi.

Fa'apipi'i: Hebei Jiao 60,000 tpy ua toe amata le fale, Jiangsu Haixing 130,000 tpy ua faamoemoe e toe amata i le faaiuga o Iulai;Shandong Xinyue 60,000 tpy iunite mai le auaunaga, Jiangsu Ruiheng 150,000 tpy iunite mai le auaunaga mo le tausiga, Shandong Binhua 75,000 tpy iunite mai le auaunaga;Ole aofa'i ole fa'agaioiga ole vaega e tusa ma le 50%.

 

Epoxy resini

Epoxy resini

Punaoa fa'amaumauga: CERA/ACMI

Tau: O le vaiaso talu ai, e lua ituaiga o epoxy resin maketi na agai i lalo: e oʻo mai ia Iuni 24, o le tau faʻamatalaga o le epoxy resin i Sasaʻe o le RMB22,500 / t, i lalo RMB1,000 mai le vaiaso talu ai;o le tau faʻamatalaga o resin epoxy mautu sa RMB19,800/t, i lalo RMB1,200 mai le vaiaso talu ai.

Mea mata'utia: O le filifili alamanuia epoxy resin pa'u malosi i le popolevale i lenei vaiaso.Bisphenol A pa'u i le RMB1300/ton mo le vaiaso e tasi, epichlorohydrin pa'u i le RMB800/ton, tele lava i le tulaga e leai se voluma gaogao pa'ū.Epoxy resin tau lagolago na matua vaivai lava, ma o le fa'atauga pito i lalo na sili atu ona le lava i le taimi o lalo ifo o le maketi.

Mana'oga: I le amataga o lenei vaiaso, na fa'aauau pea ona fa'aalia e le maketi epoxy resin se aga i lalo.O tau o le epoxy resin vai ma mautu ua oʻo i lalo i le tau o tau, ma o nisi fale gaosi oloa ua faʻasalalau paka ma tausiga i lalo o le mamafa o suʻesuʻega, ae o isi pisinisi ua faʻaititia le uta o gaosiga e aloese ai mai lamatiaga.

O isi fale gaosi resin vai ua faʻaitiitia le uta le lelei, ma o le aofaʻiga o le amataga o le resini vai e tusa ma le 50%;o le fua faatatau amata o resin malo 3-4%.

 

O Chemwin o se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma le taulaga, uafu, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga feso'ota'iga, ma i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan i Saina, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia. , faʻatasi ai ma le faʻaputuina o le tausaga atoa e sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia, faʻatasi ai ma le lava sapalai o oloa.chemwin E-mail: service@skychemwin.com  whatsapp:19117288062 Phone:+86 4008620777  +86 19117288062


Taimi meli: Iuni-28-2022