Talu ai nei, o le tulaga o le lalolagi ua i ai i se tulaga o le vevesi.I se faʻamatalaga, na fai mai ai atunuu G7 o loʻo latou mafaufauina se faʻalavelave faʻavaomalo i luga o le suauʻu a Rusia ma oloa suauʻu seivagana ua i ai se tau faʻatau e tutusa pe maualalo ifo nai lo le tau na faʻatalanoaina ma paaga faavaomalo, e tusa ai ma Rosatom.

O tala fou na faaosofia ai talanoaga vevela i le maketi.O le faʻatapulaʻaina o le lalolagi atoa i le suauʻu Rusia ma ana oloa o le a faʻateleina ai le tele o sapalai o mea mataʻutia ma oʻo atu ai i le lamatiaga o le faʻateleina o le leai o ni galuega ma le paʻu o fale gaosi oloa i atunuu e faʻalagolago i le malosi mai fafo, e pei o i latou i Europa.

O kamupani vaila'au Siamani ua tipi le gaosiga
O le gas force majeure talu ai na faamalosia ai sui o le EU e tipi le kesi i le 15% mai le aso 1 o Aokuso, 2022 ia Mati 31, 2023. , e mafai ona toe a'e atu i tulaga maualuga atu nai lo se isi lava taimi muamua.I le taimi muamua, na lipotia mai e Siamani e tusa ma le 32% o kamupani malosi-malosi ua faamalosia e tipi uma poʻo se vaega o latou gaosiga.

O le filifili alamanuia suauu mama o loʻo aʻafia i se lautele lautele, o lenei faʻasaina na tuʻuina atu, pe mafua ai le vaega atoa o pisinisi kemisi "mafuie".

Ia Aukuso, Dow, Cabot ma isi tagata gaosi oloa na latou tuʻuina atu foʻi se faʻasilasilaga o tau, vailaʻau mataʻutia e oʻo atu i le 6840 yuan / ton.
Mai Aokuso 1, Yuntianhua Group o le a siitia le tau o togi uma o Yuntianhua polyformaldehyde (POM) oloa, o se siitaga o le 500 yuan / ton.

 

I le aso 2 o Aukuso, na siitia ai e Yankuang Luhua le tau o oloa uma paraformaldehyde i le RMB 500/ton, ma ua fuafua foi e faaauau le siitaga i le aso 16 o Aokuso.

Ltd. o le a siitia le tau o epoxy plasticizers mai Aukuso 5, o le fua faatatau patino o le siitaga mo le suauu linseed epoxy siitia 75 yen / kilokalama (e tusa ma le 3735 yuan / ton) pe sili atu;isi epoxy plasticizers siitia 34 yen / kilokalama (e tusa ma le 1693 yuan / tone) pe sili atu.
Mai ia Setema 1, o le kamupani palasitika lauiloa a Iapani Denka o le a siitia le tau o le neoprene "Denka chloroprene".Ole fua fa'atatau ole si'itia mo le maketi i totonu ole atunu'u i luga ole 65 yen/kg (3237 yuan/ton) pe sili atu;maketi auina atu i fafo $ 500 / tone (3373 yuan / tone) pe sili atu, auina atu i fafo 450 euros / tone (3101 yuan / tone) pe sili atu.
O si'itaga i luga o le tau ua toe fa'ao'o atu i lalo, o le vaega o mea tau ta'avale ua toe fo'i ona o le tau o mea mata, le lava o chip ma isi mafua'aga ua si'itia ai tau fa'atasi.
Ua lavelave le tulaga fa’ava-o-malo i le taimi nei.Faatasi ai ma le faʻateleina o faʻasalaga faasaga ia Rusia i Europa ma le Iunaite Setete, o loʻo faʻaauau pea ona faʻafefeteina le suauʻu faʻava-o-malo i tulaga maualuga, faʻatasi ai ma faletupe tutotonu e faʻaauau pea ona siitia le tului, o le tau o le lalolagi ua faasolosolo malie lava.
O suau'u suau'u fa'alelalolagi o lo'o fa'amoemoe e maualalo i le afa lona lua o le tausaga, ma fa'atasi ai ma le si'itia o le gaosiga o le OPEC+ e le'i fa'amoemoeina ma fa'atumauina pea le malosi, o le sapalai o le suau'u mama ma le mana'oga o le a foliga mai e paleni.Afai e faʻamalosia e le G7 le tuʻuina atu o le "faʻasaina o le lalolagi" i luga o Rusia, o le a faʻatupulaia le avanoa o le faʻatupulaia o le suauu mama.I lena taimi, e mafai ona faʻamafanafanaina oloa e fesoʻotaʻi ma le suauʻu, ae o loʻo i ai pea le manaʻoga i lalo i se tulaga vaivai, ma o tau e faʻamoemoe e faʻateleina, o lea e tatau ai ona e faʻaeteete i le faʻatau.

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwinimeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Aukuso-08-2022