Tulaga tau maketi o le ethylene glycol

I le afa muamua o le 2022, o le maketi o le ethylene glycol i totonu o le atunuu o le a fesuisuiai i le taaloga o le tau maualuga ma le maualalo o le manaoga.I le tulaga o le feteenaiga i le va o Rusia ma Iukureini, o le tau o le suauu mama na faaauau pea ona siitia i le afa muamua o le tausaga, ma mafua ai le maualuga o le tau o mea mataʻutia ma le faʻalauteleina o tau i le va o le naphtha ma le ethylene glycol.
E ui lava i lalo o le mamafa o le tau, o le tele o fale gaosi ethylene glycol ua faʻamamaina a latou avega, o le faʻaauau pea o le faʻamaʻi o le COVID-19 ua mafua ai le faʻaitiitia o le manaʻoga faʻapitoa, faʻaauau le vaivai i le manaʻoga o le ethylene glycol, faʻaauau le faʻaputuina o oloa faʻatau, ma se fou fou. tausaga maualuga.O le tau o le ethylene glycol na fesuisuiai i le taaloga i le va o le tau o le tau ma le vaivai o le sapalai ma le manaʻoga, ma e matua fesuisuiai i le va o le 4500-5800 yuan / tone i le afa muamua o le tausaga.Faatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻalavelave faʻaletonu o le tamaoaiga o le lalolagi, o le fesuiaiga o tau o suauʻu mo le lumanaʻi ua faʻaitiitia, ma ua faʻavaivaia le tau o le lagolago.Ae ui i lea, o le manaʻoga mo polyester i lalo na faʻaauau pea ona faʻavaivai.Faatasi ai ma le mamafa o tupe, o le maketi o le ethylene glycol na faʻateleina lona paʻu i le afa lona lua o le tausaga, ma o le tau na faʻaauau ona paʻu i lalo fou i le tausaga.I le amataga o Novema 2022, o le tau maualalo na pa'ū i le 3740 yuan/ton.
Fa'aauau le fa'alauiloaina o le gaosiga fou ma le fa'aopoopoina o sapalai i totonu o le atunu'u
Talu mai le 2020, ua ulufale le pisinisi ethylene glycol a Saina i se taamilosaga faʻalauteleina o gaosiga.O masini faʻapipiʻi o le malosi autu lea mo le tuputupu aʻe o le gaosiga o le ethylene glycol.Ae ui i lea, i le 2022, o le gaosiga o iunite tuʻufaʻatasia o le a tele lava ina tolopoina, ma naʻo le Zhenhai Petrochemical Phase II ma le Zhejiang Petrochemical Unit 3 o le a faʻaaogaina.Ole fa'atupulaia ole gaosiga ole 2022 ole a maua mai ile koale.
E oʻo atu i le faaiuga o Novema 2022, ua oʻo i le 24.585 miliona tone le gaosiga o le ethylene glycol a Saina, o le faʻatupulaia o le 27% i lea tausaga ma lea tausaga, e aofia ai le tusa ma le 3.7 miliona tone o le gaosiga o koale fou.
E tusa ai ma faʻamatalaga mataʻituina maketi a le Matagaluega o Pisinisi, mai ia Ianuari ia Novema 2022, o le tau o le koale eletise i aso uma i le atunuʻu o le a tumau i totonu ole va o le 891-1016 yuan/ton.O le tau o le koale na matua fesuisuiai i le afa muamua o le tausaga, ma o le tulaga na paʻu i le afa lona lua.
O aʻafiaga faʻa-geopolitical, o le COVID-19 ma le faiga faʻavae tau tupe a le Federal Reserve na puleaina le malosi o le suauʻu faʻava-o-malo i le 2022. O le aʻafia i le tau maualalo o tau o le koale, e tatau ona faʻaleleia le tamaoaiga o le koale glycol, ae o le tulaga moni. e le o mautinoa.Ona o le vaivai o manaoga ma le aʻafiaga o le tuʻufaʻatasia o le gaosiga i luga o le initaneti o le gafatia fou i lenei tausaga, o le faʻaogaina o le gaosiga o le koale glycol i totonu o le atunuʻu na pa'ū i le tusa ma le 30% i le kuata lona tolu, ma o le faʻatinoga o galuega faʻaletausaga ma tupe maua na matua maualalo lava nai lo faʻamoemoega maketi.
O le aofa'i o galuega fa'atino a nisi o le gaosiga o le koale na fa'alauiloaina i le afa lona lua o le 2022 e fa'atapula'aina.I lalo o le fa'atonuga o le fa'agaioiga mautu, o le mamafa i le itu tu'uina atu o le koale e ono fa'aloloto atili i le 2023.
E le gata i lea, o le tele o iunite fou ethylene glycol o loʻo fuafua e faʻaaogaina i le 2023, ma e faʻatatau o le tuputupu aʻe o le gaosiga o le ethylene glycol i Saina o le a tumau i le 20% i le 2023.

Ole fua ole tuputupu a'e ole ethylene glycol
O faʻalapotopotoga tau tupe faava o malo o loʻo valoia o le a tumau pea le tau o le suauʻu faʻava-o-malo i se tulaga maualuga i le 2023, o le a iai pea le mamafa o tau maualuga, ma o le uta amata o le ethylene glycol atonu e faigata ona faʻateleina, lea o le a faʻatapulaaina ai le tuputupu aʻe o sapalai i totonu o le atunuʻu. i se tulaga patino.
E faigata ona fa'ateleina le aofa'i o oloa fa'aulufale mai, ma fa'alagolago i oloa mai fafo po'o le fa'aitiitia atili
Mai Ianuari ia Novema 2022, o le ethylene glycol fa'aulufale mai Saina o le a 6.96 miliona tone, 10% maualalo nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.
Va'ai toto'a i fa'amatalaga fa'aulufale mai.Vagana Saudi Arabia, Kanata ma le Iunaite Setete, o le aofaʻi o faʻaulufale mai o isi faʻaulufale mai ua faʻaitiitia.Ole aofa'i o fa'aulufale mai o Taiwan,

Sigapoa ma isi nofoaga na paʻu tele.

Ethylene glycol fa'aulufale mai i Saina
I le tasi itu, o le paʻu o oloa mai fafo e mafua mai i le tau o le tau, ma o le tele o meafaigaluega na amata ona paʻu.I le isi itu, ona o le faʻaauau pea o le paʻu o tau o Saina, ua matua paʻu ai le naunau o le au faʻatau oloa mo le auina atu i Saina.Lona tolu, ona o le vaivai o le maketi polyester a Saina, na amata ai ona faʻaitiitia meafaigaluega, ma faʻavaivaia le manaʻoga mo mea mata.
I le 2022, o le faʻalagolago o Saina i oloa faʻaulufale mai ethylene glycol o le a paʻu i le 39.6%, ma o loʻo faʻamoemoe e faʻaitiitia atili i le 2023.
O loʻo lipotia mai e mafai e le OPEC + ona faʻaitiitia le gaosiga mulimuli ane, ma o le a le lava le sapalai o mea mata i Sasaʻe Tutotonu.I lalo o le mamafa o tau, o le fausiaina o fale ethylene glycol mai fafo, aemaise lava i Asia, e faigata ona faʻaleleia atili.E le gata i lea, o le a ave pea e le au faʻatau oloa le faʻamuamua i isi itulagi.O loʻo faʻapea mai o nisi tagata faʻatau oloa o le a faʻaititia a latou konekarate ma tagata Saina i le taimi o feutagaiga konekarate i le 2023.
I tulaga o le gaosiga fou gafatia, o Initia ma Iran ua fuafua e faʻalauiloa le maketi i le faaiuga o le 2022 ma le amataga o le 2023. O le gaosiga o gaosiga o Initia o loʻo masani lava ona tuʻuina atu i le lotoifale, ma o le tulaga faʻapitoa o le faʻaulufaleina mai o meafaigaluega a Iran i Saina atonu e faʻatapulaʻaina.
Ole vaivai ole mana'oga i Europa ma le Iunaite Setete ua fa'atapulaaina avanoa e auina atu i fafo
E tusa ai ma faʻamatalaga mai le ICIS tuʻuina atu ma manaʻoga faʻamaumauga, mai ia Ianuari ia Novema 2022, o le a 38500 tone le faʻatau atu o le ethylene glycol a Saina, i lalo 69% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.
I le vaʻavaʻai totoʻa i faʻamatalaga faʻatau atu, i le 2022, na faʻateleina ai e Saina ana oloa faʻatau atu i Bangladesh, ma e oʻo atu i le 2021, o le auina atu i fafo o Europa ma Türkiye, o nofoaga autu e auina atu i fafo, o le a faʻaitiitia tele.I le tasi itu, ona o le vaivai atoa o manaoga mai fafo, i le isi itu, ona o le malosi o felauaiga, e maualuga le uta.

Fa'atusatusaga o tau ile atunu'u ma fafo ole ethylene glycol

 

Faatasi ai ma le faʻalauteleina atili o mea faigaluega a Saina, e tatau ona alu ese mai le faʻamaʻi.Faatasi ai ma le faʻaitiitia o le faʻalavelave ma le faʻateleina o le gafatia o felauaiga, o le fua o uta e ono faʻaauau pea ona paʻu i le 2023, lea o le a manuia ai foi le maketi o oloa auina atu i fafo.
Ae peita'i, a o'o atu le tamaoaiga o le lalolagi i se ta'amilosaga fa'aletonu, o le mana'oga o Europa ma le Iunaite Setete e ono faigata ona fa'aleleia atili ma fa'aauau pea ona fa'atapulaaina le fa'atauina atu o le ethylene glycol a Saina.E manaʻomia e le au faʻatau Saina ona suʻe avanoa e auina atu i fafo i isi itulagi o loʻo tulaʻi mai.
E maualalo le fa'atupulaia ole mana'oga nai lo le sapalai
I le 2022, o le malosi fou o le polyester o le a tusa ma le 4.55 miliona tone, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o tausaga taʻitasi e tusa ma le 7%, lea o loʻo pulea pea e le faʻalauteleina o atinaʻe polyester.Ua lipotia mai o le tele o masini na muai fuafua e tuʻuina i le gaosiga i lenei tausaga ua tuai.
Ole tulaga atoa ole maketi polyester ile 2022 e le o faamalieina.O le fa'aauau pea o le fa'ama'i o lo'o i ai se a'afiaga tele i le mana'oga fa'agata.O le vaivai o le manaoga i totonu o le atunuu ma le auina atu i fafo na mafua ai ona lofituina le fale polyester.O le amataga o le galuega e matua maualalo lava nai lo le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.

Fuafuaga o galuega ole fale polyester
I le si'osi'omaga o le tamaoaiga o lo'o i ai nei, o tagata fai maketi e leai se talitonuga i le toe fa'aleleia o mana'oga.Pe mafai ona fa'aogaina le malosi fou o le polyester i le taimi o se suiga tele, aemaise lava mo nisi meafaigaluega laiti.I le 2023, o le malosi fou polyester e mafai ona tumau i le 4-5 miliona tone / tausaga, ma o le tuputupu aʻe gafatia e mafai ona tumau i le tusa ma le 7%.

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwin imeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Ian-06-2023