O tau o suauu faavaomalo ua paʻu ma paʻu toetoe lava 7%

O tau o suauʻu faavaomalo na paʻu toetoe lava 7% i le faaiuga o le vaiaso ma faʻaauau pea le latou paʻu i lalo i le tatala i le Aso Gafua ona o popolega i maketi e uiga i le faʻagesegese o le tamaoaiga o loʻo faʻaitiitia ai le manaʻoga o le suauʻu ma le faʻateleina o le numera o suauʻu malosi i Amerika i Matu.

Tau Suau'u Matanoa

E oo atu i le faaiuga o le aso, o le suauu mama mama mo le auina atu ia Iulai i le New York Mercantile Exchange na paʻu i le $ 8.03, po o le 6.83 pasene, i le tapunia i le $ 109.56 i le paelo, ae o Brent suauu mama i le lumanai mo Aukuso tilivaina i Lonetona na paʻu i le $ 6.69, poo le 5.58 pasene. , e tapunia ile $113.12 ile paelo.

 

Manaomia vaivai!O tau o vaila'au eseese e ma'ulu!

 

O lo'o feagai nei le pisinisi vaila'au i se fa'aletonu lautele i le maketi ma le fa'aitiitia tele o mana'oga i lalo.O le tele o kamupani ua latou filifilia se auala e sili atu le maualalo ma le malu e faʻaitiitia ai a latou tau amata e faʻafetaui ai le tulaga maualalo o maketi o loʻo i ai nei.Le pito o le aisa i le sami loloto, ma o a vailaʻau o loʻo i lalo o le mamafa?

Bisphenol A: o le manaoga atoa o le filifili alamanuia e vaivai, o loʻo i ai pea le avanoa mo le agai i lalo
I le afa muamua o lenei tausaga, o le averesi o le tau o le epoxy resin na faʻafefe i luga ma lalo ifo o le 25,000 yuan / ton, lea na aumaia ai foi se aafiaga patino i luga o le manaʻoga mo le bisphenol A. O le faiga faʻavae lelei i luga o le BPA ma le epoxy resin alamanuia filifili ua faʻamamafaina. e le maketi, ma o le manaoga atoa ole filifili alamanuia BPA e vaivai i le taimi nei.I lalo ifo o le epoxy resin, PC feteʻenaʻiga e matua iloga lava, o le sapalai e fai si lava ma le manaʻoga e faigata ona tulitatao, e faʻamoemoe o le Bisphenol A o loʻo i ai pea le avanoa i lalo.

Polyether: fa'aletonu le fa'atauga o le malosi e vaivai, o le tau tau pisinisi e faigata ona maua se manumalo
O le faaiuga o le aso malolo o le Dragon Boat Festival, polyether manaoga tatala se auala agai i lalo, oka fefaʻatauaiga e le lava, o le mamafa o poloaiga fou e tulitatao malie, polyether felafolafoaiga uta e alu i lalo, i le tau ma manaoga mo vaivaiga lua, cyclopropane tatala i lalo faiga. , polyether mulimuli malosi i le paʻu o le cyclopropane, faʻatau i lalo le malosi o mea mata o loʻo vaivai pea, o le aofaʻi o maketi sluggishness, tau o loʻo faʻaauau pea i lalo.E le gata i lea, o le sauai e tolu o polyether tau taua, i le pa'u o manaoga i totonu o le atunuu, o tau mai fafo o loʻo maualalo pea nai lo tau i totonu o le atunuʻu, faʻatasi ai ma faʻamaʻi mai fafo o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe, o loʻo faʻaitiitia le manaʻoga, polyether auina atu i fafo mo le taimi e leai se lagolago lelei. .

Epoxy resin: fefaʻatauaʻiga i totonu ma fafo e faʻalavelaveina i le taimi e tasi, ma o le tau masani o loʻo i luga ole pito maualalo
O lenei taamilosaga o tau epoxy resin, pe o se laina muamua, laina lona lua poʻo laina lona tolu, ofo malosi i le 21,000 yuan / tone, ofo vai i le tusa ma le 23,500 yuan / ton, faʻatusatusa i le tausaga talu ai, faʻaititia e tusa ma le 5,000 yuan / ton, o le tulaga masani o le pito maualalo.Peita'i, o lo'o faigata pea ona fa'atupula'ia le mana'oga i lalo, ma o le tamaoaiga o lo'o fa'atau atu i fafo ua feagai ma le pa'u o le tamaoaiga o le lalolagi, ma ua fa'alavelaveina le auina atu i fafo.O lo'o aga'i i lalo le fa'atauga, ma o lo'o a'afia fo'i le pikiina o le epoxy resin.
Ethylene oxide: o le pito sili ona tele i lalo na ulufale i le vaitau, ma o le manaʻoga fou e le lava e tulitatao
Ole pito pito i lalo ole ethylene oxide polycarboxylate vai fa'aitiitiina sui monomer na ulufale i le vaitau i fafo-taimi, ma o le manaoga o loʻo feagai ma se maketi vaivai i fafo-taimi.E oʻo atu ia Iuni, o le vaitau timuga na faʻatupulaia tele, o le aofaʻi o le faʻaaogaina o le a faʻaalia ai se faʻaitiitia tele o loʻo faʻamoemoeina.E le gata i lea, o le laina pito i lalo o loʻo feagai pea ma le mamafa o le toe totogiina, o le manaʻoga vave e le lava e tulitatao ai, ma o loʻo manino le taʻaloga faʻatau.I le lumanaʻi, o loʻo i lalo le suʻesuʻega o loʻo avea pea ma leo autu, o le polycarboxylic acid vai faʻaitiitia le monomer sui o le a faʻaalia ai se faʻamautu i le vaivai, ae o le taumafaina o le ethylene oxide o le a faʻaalia ai le leai o se masani.
Glacial acetic acid: lalo ifo ona o gau e faʻaitiitia ai le leaga, faʻaitiitia le faʻaogaina o le ola e faʻavave ai le amataga o le vaitau.
O galu e lua o tau maualalo i le afa muamua o le tausaga e faʻavae i luga o le lokaina i le maualuga o le 3400-3500 yuan / ton, o le mea autu o loʻo taoto i le maualalo o le manaʻoga i le taimi nei.O uta o oloa i lalo e maualalo, o le tele o ia mea ona o le faʻaitiitia o le gau ma le tausiga o paka, e mafua ai le maualalo o le tau amata.Ma o le masani i fafo-taimi lava ia na o le manaʻomia o le paʻu, faʻatasi ai ma le aʻafiaga o le afa muamua o le faʻamaʻi i le tele o nofoaga e faʻaitiitia ai le taumafaina o le ola o tagata, o le alamanuia filifili i lalo o le matafaioi o le faʻatautaia e faʻaitiitia ai le manaʻoga mo mea mataʻutia, faʻatauga faʻatau i lalo. auā e tau leai se mea.
Butyl alcohol: lalo ole butyl acrylate manaoga e mafolafola, tau pa'ū 500 yuan / tone
Ia Iuni, n-butanol te'i maketi taufetuli, manaoga i lalo e vaivai teisi, o le fanua fefaʻatauaiga e le maualuga, o le tulaga maketi ua faʻaitiitia, faʻatusatusa i le amataga o tau maketi i le amataga o le vaiaso na pa'ū 400-500 yuan / ton.Butyl acrylate maketi, o le pito i lalo o le n-butanol, vaivai le faatinoga, o le vaega pito i lalo alamanuia lipine matai lola ma acrylate emulsions ma isi manaoga e mafolafola, faasolosolo lemu atu i le manaoga i fafo-taimi, fai faioloa le lelei, o le nofoaga autu o maketi o le kalave vaapiapi. faamaluluina.
Titanium dioxide: na o le 80% le amataga o le fua faatatau, o faaletonu i lalo e faigata ona suia
Ua vaivai le maketi o le titanium dioxide i totonu o le atunuu, o loʻo maua e le au gaosi ni poloaiga e itiiti ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina, o le faʻatapulaʻaina o felauaiga o maketi i luga o se fua tele, o loʻo i ai nei pisinisi titanium dioxide i le aofaʻi o le tatalaina o le 82.1%, o loʻo i ai nei tagata faʻatau i lalo o le faʻatau oloa, faʻalavelave laʻau tetele. ma nisi kamupani laiti ma feololo e faia le taumafaiga e faaitiitia le uta, o le maketi titanium dioxide i totonu o le atunuu o loo i ai nei, e pei o fanua ma isi alamanuia terminal ua faamoemoe e tamoe i luga o le itu puupuu e faigata ona suia, o le vaaiga puupuu taimi. ona o le fa'ataga fa'atauga mai fafo e matua fa'atapula'aina le avanoa, o lea o le a le lelei le fa'atauga i totonu o le atunu'u ma fefa'ataua'iga i fafo.


Taimi meli: Iuni-21-2022