I le amataga i le amataga o Iulai tulaga (7.1-7.17), i lalo o le aafiaga o le le lava manaoga, o le aiga Shandongn-butanolmaketi maketi agai i lalo faagaoioiga faifai pea, o le laina i le ogatotonu i le faaiuga o Iulai tulaga, Iulai 17, o le fale gaosi Shandong n-butanol tau faasinomaga 7600 yuan / ton, o le tau na pa'ū i le pito sili ona maualalo ia Iulai, tagata faʻaoga i lalo e toe faʻaleleia maualalo. , o le siosiomaga fefaʻatauaʻiga fanua liliu mafanafana, n-butanol maketi atoa Fefaʻatauaiga ua faʻaleleia, 18, 19, o tau maketi n-butanol i totonu o le atunuʻu na amataina ai se faʻatupulaia tumau i le gaioiga, Shandong n-butanol falegaosimea tau falegaosimea masani faateleina n-butanol, se siitaga o le 100-200 yuan / ton, e pei o Iulai 19, o le fale gaosi Shandong n-butanol tau o loʻo faʻatatau i le 7700-7800 yuan / ton latalata i le lua aso faʻateleina o le sili atu i le 2%.I le taimi nei, o le nofoaga autu o le maketi o le n-butanol o le kalave e malosi, ua faʻaleleia atili le tuʻuina atu o le fanua ma le manaʻoga.

O mafuaʻaga autu mo le tulaʻi mai o le maketi n-butanol o.

1, tala fou maketi: Shandong la'au tele octanol la'au fa'aitiitiga avega, octanol tau maketi agai i luga, fa'aoso le n-butanol maketi tau lagolago lagona.

2, o le itu manaʻoga: lalo ifo propylene-butyl, acetic acid gaosi upusii tulaʻi mai, o le naunautaiga mo le faatauina mai o mea mata ua faateleina, o le fanua na o le manaoga mo le faʻatauina o le siosiomaga mafanafana, tagata faufautua tau maualalo i luga o le manaʻoga e faʻatumu tulaga, o le itu manaʻoga o le maketi taimi pupuu ei ai se matafaioi lagolago faapitoa;.

3, o le aufaipisinisi autu ma le itu i matu i sisifo o le tau e faʻateleina, faʻamalosia le mafaufau o le alamanuia, i le tele o mea lelei e fesoʻotaʻi, na faʻatupuina ai le tau o le n-butanol.

Tau averesi ole maketi n-butanol (iunite: yuan / tone)
n-Butanol Maketi Trend

Itu tuʻuina atu: Shandong se masini n-butanol toe amata i aso nei, o le vaega o totoe o le masini o loʻo faʻagasolo masani, mai se vaʻaiga puupuu, faʻaosoina e le siosiomaga bullish, kamupani faʻapipiʻi faʻatau, lalo ifo na o le manaʻomia e faʻatau, o le maketi o loʻo i ai se tikeri faapitoa. o le lagolago.

Tau itu: o le propylene tau nofoaga autu o le kalave na siitia i luga, aemaise lava i le aafiaga o le suauu mama faava o malo ma polypropylene lumanai upusii maualuga atu, o le pito i lalo o tupe maua tupe maua tatala, siitia ai le naunautai o le suesuega laau i lalo, o nisi gaosi faaleleia teisi le tulaga o felauaiga. , o loʻo i ai pea le aʻafiaga o fefaʻatauaiga mai fafo, o le tele o tagata gaosiga o loʻo taʻua le ogatotonu o le kalave oscillation agai i luga, ua faʻaleleia atili le siosiomaga o suiga o maketi.

Manaomia itu: Propylene-butyl: o loʻo mautu le maketi o loʻo i ai nei acrylic ma ester, o le pito i lalo e tatau ona fesili, e le maualuga le fanua, o loʻo faʻamoemoeina e faʻamaeʻa vaivai le maketi o le ester;Acetic acid: o lo'o iai nei Shanghai mainstream gaosi oloa e fa'aleleia le uta, o isi tagata gaosi oloa o lo'o i ai fuafuaga fa'aleleia fa'asolosolo, o lo'o fa'amoemoeina mo se taimi pupuu butyl acetate maketi gaioiga mautu;DBP: tau o mea mataʻutia i luga, mo fale gaosi palasitika e aumai ai le tau lelei, o le fanua maualalo puna o oloa O le maketi DBP ua faamoemoe e mausali i se taimi puupuu.

I le aotelega, o le au gaosi oloa i lalo e tausia naʻo le manaʻoga mo le faʻatauga, o le mafaufau o le alamanuia e mausali, e faʻamoemoeina i se taimi puʻupuʻu maketi n-butanol vaapiapi i luga, o le va o le 200-400 yuan / ton pe o lea, i le taimi ma le umi, le gaosi oloa faateleina sapalai, o le maketi i lalo e ui lava o loo i ai se manaoga tonu faapitoa, ae o le faatau atu ipu gafatia e vaivai, faatasi ai ma le alia i lalo i le masani ese-taimi, o lea o le maketi feololo ma umi taimi bearish faamoemoega.

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwinimeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Iul-20-2022