O le vaiaso talu ai, o le octanol ma lona mataʻutia oloa plasticizer mataʻutia fetuutuunai faateʻia, e pei o le Aso Faraile talu ai le ofo autu maketi o le 12,650 yuan / ton, octanol faateia i le taimi lava lea e tasi na aafia ai le maketi plasticizer DOP, DOTP, DINP tulai mai i le malosi.

Tau lata mai o le oktanol

 

E pei ona mafai ona vaʻaia mai le siata o loʻo i lalo, o le faʻamaopoopoina o tau i le va o le DOP ma le DOTP ma le octanol e maualuga, e mafua ona o le maualuga o le faʻaaogaina o le octanol i totonu o mea faʻapipiʻi i luga, ma o le tau faʻatasi ma le phthalic anhydride ma le PTA e maualalo, ma o lo'o i ai fo'i se fa'aletonu.

Octanol ma plasticizer faiga maketi

 

O se tasi o mafuaʻaga autu mo faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le sapalai octanol e faʻamoemoe e faʻamalosia, e oʻo mai ia Me 12, o le atunuʻu octanol alamanuia amata fua faatatau o le 94.20%, i se tulaga maualuga atu, e aofia ai Shandong Jianlan masini talu mai le faaiuga o Mati umi-taavale paka. , o Saina lata mai i sasaʻe ma sasaʻe o loʻo i ai fuafuaga faʻaleleia faaopoopo, ia Iuni o le a aʻafia ai le tuʻuina atu o le octanol mo se vaitaimi.Lona lua, o le tau o le octanol faasino faavae i se falegaosimea i Shandong tau fa'atautu'i, octanol siosiomaga fefaʻatauaʻiga maketi e lelei, o le falegaosimea o loʻo i ai faʻamoemoega bullish, o le tau faʻatautuʻi siitia e 200 yuan / ton, faʻateleina le tau autu maualuga.E le gata i lea, o le fale gaosi ava malosi i le taimi nei e sili atu nai lo le faʻatinoina o le konekarate, i le tulaga o le aso o loʻo lisiina le tau e maualalo ifo nai lo le tau faʻamautu masina, o le a faʻaleleia atili le faʻaogaina o lalo ma tagata faufautua e ave le naunautaiga.
O loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaauau pea ona faʻaauau pea le faʻaogaina o le maketi i le afa lona lua o Me, faʻatasi ai ma le 200-400 yuan / ton.
Muamua, o le itu tuʻuina atu: i le taimi nei, o le aofaʻi o le faʻaogaina o masini plasticizer e le maualuga, o le toʻatele oi latou o loʻo tausia se avega mamafa, o se vaega o le tapuni poʻo le tausiga o le masini, ae o le aofaʻi atoa o le plasticizer o loʻo faʻateleina pea, oloa gaosi oloa. e le maualalo le lisi.

Lona lua, o le itu manaʻoga: e tusa ai ma le National Bureau of Statistics statistics, 2022 Aperila o faʻatauga faʻatau oloa faʻatau oloa na pa'ū i le 11.1% i lea tausaga ma lea tausaga, ia Mati na pa'ū 3.5% i lea tausaga ma lea tausaga, Mati ma Aperila e le lelei, aemaise lava. e le fa'ama'i o le atunu'u.Me 17, Shanghai, le 16 itumalo o le aai ua ausia le leai o se tulaga lautele, o le faʻamaʻi o loʻo afua mai i le tulaga faʻafefe, gaosiga faʻaagafesootai ma le faʻatonuga o le olaga faasolosolo malie ona toe faʻafoʻisia i le vaeluaga ma le umi. fa'aleleia lelei.

Tolu, o le tala fou: aafia i le tulaga faaitulagi, o le avanoa o tau suauu faava o malo tumau latalata 100-110 US tala / paelo, o loo i ai se matafaioi lagolago pito i lalo mo tau vailaau.

Lona fa, o le itu mea mata: octanol ma phthalic anhydride tau e faigofie ona tulaʻi ma faigata ona pa'ū, oomi taimi umi plasticizer laau tupe faasili, o le tau o le vaega lagolago plasticizer e sili atu ona manino.

 

Malamalama atoatoa, ona o le leai o se lagolago malosi faatau maketi, talu mai le ogatotonu o Mati, plasticizer filifili alamanuia i taimi uma i suiga pupuu-taamilosaga, pe i luga pe lalo, o le umi o le taimi e fai si puupuu, ina ua uma le unsealing malie o Shanghai. , Sasaʻe Saina faʻale-aganuʻu faʻale-aganuʻu o le a matua faʻaleleia atili, faʻaopoopo i le tuʻuina atu ma le manaʻoga, tulaga o tupe mama i lalo o le lagolago lua, ua faʻatatauina o le maketi mo taimi pupuu e faigofie ona tulaʻi ae faigata ona paʻu, o le tau o le tau e mafai ona tumau mo le taimi O le umi o le si'itia o tau e fa'atatau i le mana'oga na tuai i le vaitaimi ua mavae e mafai ona fa'amatu'u mulimuli.


Taimi meli: Me-24-2022