Si'itia le tau o suau'u fa'avaomalo mo le aso lona tolu

O tau o suauʻu faavaomalo na siitia mo le tolu aso sosoo e tapunia i le maualuga talu mai le ogatotonu o Iuni i fesili e uiga i Saudi Arabia ma le UAE e mafai ona faʻateleina le gaosiga ma popolega e uiga i faʻalavelave faʻalavelave i Ekuatoa ma Libya.

I le Aso Lua (Iuni 28) WTI Aukuso 2022 fa'amau i luma i le $111.76 i le paelo, i luga $2.19, po'o le 2.0%, mai le aso fefa'ataua'iga talu ai;Suau'u mama Brent Aukuso 2022 i luma i le London Intercontinental Exchange fa'amauina i le $117.98 i le paelo, i luga $2.89, po'o le 2.5%, mai le aso fefa'ataua'iga talu ai.

O le aso ananafi, na fa'ateleina ai le suau'u mama i totonu o le atunu'u i le maualuga o le 5%, ma mafua ai ona tapunia fa'atasi oloa i lalo.

I le aotelega, o le tau o le suauʻu na faʻateleina e ala i le faʻaitiitia o le gaosiga, faʻatasi ai ma le G7 na malilie e suʻesuʻe e seti se tau o le suauʻu Rusia, tau o le suauʻu e tumau ai se leo umi, tau suauʻu i totonu o aso e taulaʻi i fonotaga a le OPEC, faʻapitoa le gauai atu i faʻamatalaga EIA. , o le EIA o le a tuʻuina atu mo le lua vaiaso sosoo o faʻamaumauga, manaʻomia le gauai faʻapitoa, o tau o le suauʻu e faʻamoemoe e faʻateleina taimi pupuu poʻo volatility.

 

O maketi palasitika e fa'afou soo le maualalo fou o le tausaga

E ui ina siitia le tau o le suauu, ae o le tau o palasitika i aso uma e toe faʻafouina ai le maualalo fou o le tausaga, o le tulaga o loʻo i ai nei maketi ua ulufale atu i le faʻalavelave fasioti tagata.

Inisinia Palasitika

O loʻo faʻaauau pea le vaivai o tau maketi PC, ma o loʻo tumau pea le paʻu atoa.I le faaiuga o le vaiaso talu ai, o le tau lata mai o fale gaosi oloa o se ituaiga mai fafo na pa'ū i le 1500 yuan / ton, i le amataga o le vaiaso, o nisi fale gaosi oloa fale gaosi oloa na tipiina e le 300-1000 yuan / ton, o isi tala fou a le au gaosi oloa e tatau ona faamanino. ;mea mata bisphenol A o loʻo faʻaauau pea ona maualalo, o le maketi e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona paʻu, e faigata ona maua le tau lagolago mo PC;ma o le falegaosimea PC falegaosimea talu ai nei o loo tumau pea le amataina, ae o le manaoga i lalo e faigata lava ia Zhen, o le maketi tau fefaʻatauaʻiga teteʻe Tele, o le alamanuia lava ia tuʻuina atu ma manaʻomia le mamafa o loʻo i ai pea, o loʻo faʻaauau pea le faʻatauvaʻa o maketi pe a uma le maketi. autu.O loʻo faʻamoemoeina o le a le suia le mamanu vaivai o maketi PC i totonu o le atunuʻu.O le tau o Kostron 2805 i Saina i Saute e 17,400 yuan/ton.

PC palasitika

I le vaʻai i le tulaga le mautonu o loʻo i ai nei o le ipu, mo le sili atu le tumau-mafaufau uo palasitika, e mafai ona e faʻatali ma vaʻai, faʻatali mo le tulaga o le manino aʻo leʻi faʻaogaina;aua na o uo, o le faʻatau e faʻatau, sui pe faʻaoga, o lea e le o leiloa le tau e maua.

Chemwin is a chemical raw material trading company in China, located in Shanghai Pudong New Area, with port, wharf, airport and railway transportation network, and in Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian and Ningbo Zhoushan in China, with chemical and dangerous chemical warehouses, with a year-round storage capacity of more than 50,000 tons of chemical raw materials, with sufficient supply of goods.chemwin E-mail: service@skychemwin.com  whatsapp:19117288062 Phone:+86 4008620777  +86 19117288062


Taimi meli: Iuni-30-2022