Talu mai Mati, o le maketi styrene ua afaina i tau o suauu faavaomalo, o le tau o se tulaga maualuga, mai le ulu o le masina o le 8900 yuan / ton) na vave ona tulaʻi mai, malepe i le 10,000 yuan mark, ausia se maualuga fou mo le tausaga.I le taimi nei ua toe toso i tua tau ma o le tau o le styrene maketi o loʻo i ai nei e 9,462 yuan i le tone.

 

"E ui lava o tau o le styrene o loʻo i ai pea i se tulaga maualuga, ae e le mafai ona faʻaitiitia le tau o le tau, faʻatasi ai ma le aʻafiaga o faʻamaʻi i lalo o uta o loʻo faʻavaivaia le manaʻoga, e mafua ai le tele o tagata gaosi styrene o loʻo tauivi i luga ole laina vaeluaga, aemaise lava le le tuʻufaʻatasia. kamupani masini e alalaga mo nisi mea.Faʻavae i luga o le sapalai o loʻo faʻamoemoeina o le a vaivai, o le pito i lalo e vaivai ma isi mea, e faʻamoemoeina mo taimi puʻupuʻu kamupani masini e le tuʻufaʻatasia e faigata pea ona faʻaumatia le tulaga leiloa.Wang Chunling, o se tagata suʻesuʻe i Saina-Union Information, fai mai i se auiliiliga.

 

Ole siitaga ole tau ole maketi e le mafai ona o'o ile fa'atupuina ole si'itaga o mea mata

 

Talu ai nei e ala i le si'itia atoa o tau o suauu faava o malo, ua ausia ai le maualuga fou o tau o styrene o mea mata'utia e lua o le ethylene ma le benzene mama i le tausaga.Aperila 12, o le tau averesi o le maketi ethylene 1573.25 yuan / ton, ma le amataga o le tausaga faʻatusatusa i se siitaga o le 26.34%;benzene mama, mai le amataga o Mati na amata ona siitia, e pei o Aperila 12, le tau averesi o 8410 yuan / ton, benzene mama ma le amataga o le tausaga faatusatusa i se siitaga o le 16.32%.Ma o le taimi nei o le tau averesi o maketi styrene ma le amataga o le tausaga faʻatusatusa i le siʻitia o le 12.65%, e le mafai ona puʻeina le maketi o mea mataʻutia ethylene ma le maualuga o le maketi benzene.

 

O Zhang Ming, o le faauluuluga o se pisinisi gaosi oloa styrene i fafo i Saina i Sasae, fai mai o pisinisi e le gata e tauaveina le mamafa o tau, ae faapea foi i le aafiaga o le vaivai o manaoga, ia Mati, e ui lava o le tau averesi o styrene mai le maualuga o lenei tausaga. , ae faʻamalosia i le tau o le mamafa, o loʻo i ai a matou leiloa o le toeitiiti 600 yuan i le tone o oloa, o le tupe mama o loʻo i ai nei o le masini nai lo le faaiuga o le tausaga talu ai na pa'ū e tusa ma le 268.05%.

 

E ui lava e maualuga le tau o le styrene, ae o le tele o tagata gaosi styrene o loʻo tauivi i luga o le laina malepelepe, aemaise lava o kamupani masini e le tuʻufaʻatasia o loʻo mafatia, ona o le benzene mama mama ma le ethylene e faʻalagolago i le faʻatau mai fafo o masini e le tuʻufaʻatasia, styrene product side of le maketi i luga laina e le mafai ona maua i luga o le tau siʻitia, o lea e soli ai i luga o le tupe mama, o loʻo i ai nei faʻamaumauga masini e le tuʻufaʻatasia i Sasaʻe Saina tupe mama e tumau pea ile -693 yuan, faʻatusatusa ia Ianuari ia Fepuari Na faaluaina le gau mai ia Ianuari ia Ianuari Fepuari.

 

Styrene fou gafatia gaosiga faateleina tele

 

E tusa ai ma fuainumera, i le 2021, o le styrene fou a Saina i le 2.67 miliona tone / tausaga.Ma o lenei tausaga o loʻo i ai le tele o faʻasalalauga fou o le styrene.E oo mai i le amataga o Aperila, Yantai Wanhua 650,000 tone / tausaga, Zhenli 630,000 tone / tausaga, Shandong Lihua Yi 720,000 tone / tausaga gafatia ua tatalaina, o se aofaiga o 2 miliona tone / tausaga gafatia ua tatalaina.Mulimuli ane o le a iai le Maoming Petrochemical, Luoyang Petrochemical, Tianjin Dagu, o seti e tolu o masini faʻatasi 990,000 tone / tausaga le gafatia o loʻo fuafua e tuʻuina atu i le kuata lona lua o lenei tausaga.I le kuata muamua e tolu o lenei tausaga, o loʻo faʻatatauina e 3.55 miliona tone / tausaga o le malosi fou o le styrene o le a tatalaina.O le mea lea, i lenei tausaga, o le faʻatauga faʻatau i luga o le tuʻuina atu o le styrene e sili atu nai lo le tausaga talu ai, faʻatasi ai ma le lava gafatia, e faigata ona siitia tau e lagolago ai vaega.

 

Ona o le gau, o le tele o laau styrene i le kuata muamua i lalo o le suʻesuʻega ua filifili e tapuni le tausiga, ae o le tele o fuafuaga faʻaleleia e muta i le ogatotonu o Aperila.Ole fua ole amataga ole alamanuia styrene i le taimi nei na siitia ile 75.9% mai le 74.5% ile faaiuga o Mati.O Hebei Shengteng, Shandong Huaxing ma le tele o isi vaega o le tausiga o le tapunia o le a toe amataina le tasi ma le isi, ma o le a faʻateleina le tau amata mulimuli ane.

 

Mai le va'aiga atoa o le tausaga, e lava le gafatia o le tu'uina atu o styrene.O le alamanuia e faʻavae i luga o le faʻamoemoeina o le tuʻuina atu o le gaosiga fou gafatia i lenei tausaga e faʻamoemoe e faʻamasinoina, ona o le tuai e mafai ona faʻaumatia le leiloa o le setete, e masani ona umia se uiga le mautonu.

 

A'afiaga fa'ama'i, le leai o se mana'oga i lalo
Ona o le tufatufaina atu o le tele o vaega o le faamai i totonu o le atunuu, o le vaega autu e tolu i lalo o le styrene EPS, polystyrene (PS), acrylonitrile-butadiene-styrene terpolymer (ABS) faʻasalalau oloa ua poloka, oloa faʻamaualuga pasi pasi.O le i'uga, o la'au i lalo e tau le fa'aosofia e amata galuega, o le tau amata e masani lava ona maualalo, ma le mana'omia mo styrene mata e le malosi.

 

Polystyrene Expandable (EPS): Sasaʻe Saina mea masani ofo 11,050 yuan, faʻataʻitaʻiga pisinisi inventory tausia se tulaga maualuga o 26,300 tone, o le fua faatatau amata na pa'ū i le 38.87%, pe a faatusatusa i le amataga o le kuata e uiga i le 55% tulaga, o se pa'u tele. .

 

Polystyrene (PS): O le ofo o loʻo iai nei i Yuyao e RMB10,600, ma o le suʻesuʻega o oloa maeʻa i faʻataʻitaʻiga atinaʻe ua toe faʻateleina i le 97,800 tone talu mai Mati, faʻatasi ai ma le amataga o le pa'ū i le 65.94%, faʻatusatusa i le maualuga o le 75. % i le amataga o le kuata, o se faʻaititia tele.

 

ABS: Sasaʻe Saina 757K sii mai i le RMB 15,100, o le oloa maeʻa suʻesuʻega o faʻataʻitaʻiga atinaʻe na tausia se tulaga mautu o 190,000 tone ina ua maeʻa le faʻaputuina laʻititi ia Fepuari, ma o le tau amata na pa'ū laʻititi i le 87.4%, faʻatasi ai ma se vaega faʻaitiitia.

 

I le aotelega, ua le mautinoa le tulaga o le fa'ama'i i totonu o le atunu'u, ma e le'o toe fa'aauau le fa'aogaina o vaila'au matautia i totonu o le atunu'u i se taimi pu'upu'u, ma mafua ai ona le lava le mana'oga mo oloa i lalo ole styrene.I le tulaga o le toe faʻafouina o iunite faʻaleleia ma le gaosiga fou, o le tau masani o le maketi styrene e faigata ona toe foʻi i le tulaga masani o le 10,000 yuan, ma e faigata i tagata gaosi oloa ona toso i tua le tupe mama i se taimi pupuu.

 


Taimi meli: Apr-19-2022