I le kuata lona tolu, o le aigamaketi styreneua fa'atupula'ia lautele, fa'atasi ai ma le tu'uina atu ma le mana'omia o itu o maketi i Sasa'e Saina, Saina i Saute ma Saina i Matu o lo'o fa'aalia ai se eseesega, ma suiga faifaipea i so'o fa'aitumalo, ma o lo'o ta'ita'ia pea e Saina i Sasa'e faiga o isi maketi, ae o isi. ua fa'atuputeleina fo'i e maketi a latou tulaga i luga o Saina i Sasa'e.

Styrene maketi i le kuata lona tolu, o le tele o oscillations, suauu faava o malo, o le itu tau ma le tuuina atu ma manaoga itu i taimi taitasi taiala le malosi o faatinoga eseese, Saina i Sasae, Saina i Saute ma le itu i matu maketi sapalai ma manaoga iina o ni eseesega patino i le faatinoga, ma suiga faifaipea tau i le va o itulagi.I le aotelega, o le tele o taimi i le kuata lona tolu, maketi i Sasaʻe Saina e faatumauina se tulaga faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia, Saina i Saute maketi le tele o taimi tuʻuina atu e fai si lava, ae o le maketi i matu i le va o oloa fufusi ma suiga paleni paleni.I le avea o se faʻataʻitaʻiga i Sasaʻe Saina, o le kuata lona tolu e mafai ona vaevaeina i ni galu se lua e pei ona taua i lalo.
Ata

1660634244089

 

 

Iulai - ogatotonu o Aukuso - Styrene maketi te'i maualuga pe a mae'a maulu loloto

Ia Iulai, Sasae Saina styrene na faatumauina le maualuga o le oscillation, faatasi ai ma feutagaiga i luga o le RMB 9600-10700 / tone ma sili atu i luga ma lalo.O lo'o tumau pea le maualalo o fa'atau oloa, o lo'o fa'aauau pea ona fufusi le vaega o sapalai, ma o lo'o iai le tau maualuga e lagolago ai.Ae ui i lea, o le pito i tua e le mautu, naʻo le manaʻoga mo mea tau oloa mataʻutia e tulitatao ai le leai o se pisinisi pisinisi i luga o le vaeluaga ma le umi tuʻuina atu o popolega faʻaopoopoga, o le ogatotonu atoa o le kalave o loʻo taofiofia, luga ma lalo e faigata ona faʻafefe. maua faatinoga gafataulimaina.Ae ui i lea, o le ulufale atu ia Aukuso, ona o le paʻu i totonu o le suauʻu mama, oloa i le lumanaʻi i le lautele, mea mata, benzene mama paʻu, le tele o le mamafa o le mamafa, styrene faigofie ona paʻu i lalo ole 9000 yuan / ton faʻailoga e tatala ai le paʻu o le auala, Shandong pisinisi tetele taʻitasi tau felauaiga. maualalo le aafiaga i Sasae Saina e iloagofie, macro vaivaiga, Sinopec mama benzene lisi tau faaauau pea ona tipi le mamafa, Sasae Saina styrene taulaga autu oloa tulai tasi i le isi, o le vaivai le maketi nofoaga, e oo atu i Aokuso 18 E oo atu i le faaiuga o Aokuso 18, Sasaʻe. O feutagaiga a Saina na paʻu i le 8180-8200 yuan / tone, toe faʻafouina se maualalo fou mo le tausaga.

Mid-August ia Setema – maulu le maketi styrene ina ua mae'a vave ona toe tapuni

A maeʻa le faʻaauauina o le paʻu, o le tau o le suauʻu mataʻutia faavaomalo e maualuga atu, o oloa vailaʻau i le lumanaʻi e masani ona liliu malosi, mea mataʻina mama benzene nofoaga autu o le kalave toe foʻi i luga, styrene homeopathy e taofi le vave toe faʻaleleia, aemaise lava styrene i totonu o le atunuʻu na faaauau pea ona amata e le maualuga, o le aʻafiaga o afa e lua. , e tuai le fa'aputuina o mea e teu ai, o le afa muamua o Setema na pa'ū i le 36,000 tone, e o'o atu i se tulaga maualalo fou talu mai le sili atu ma le fa tausaga, o lo'o fa'agesegese le fa'amalieina o le mamanu fa'apipi'i, na'o le mana'oga ma se vaega o le fa'atonuga pupuu e ufiufi ai. Lelei, styrene ina ua maeʻa le amataga o Setema toe faʻafouina i le 9500 yuan / tone i luga, o le masina na faʻaauau pea i le 9550-9850 yuan / tone faʻamaeʻaina.I le fa'ai'uga o le kuata lona tolu, na maulu ai le suau'u mama, pa'u oloa malosi ma vaila'au, tulaga umi ma tulaga pupuu e fa'amalosia ai le lumana'i i le loloto, a'o le'i faia e le aufaioloa aso malolo mo le filemu, styrene spot vave i tua i lalo, e pei o le Setema 29, pa'u i Sasae Saina nofoaga i le 9080-9100 yuan / ton.

Outlook styrene maketi tulaga i le kuata lona fa

O tamaoaiga tetele o le lalolagi o le a faʻaauau pea ona faʻamautu faiga faʻavae tau tupe, faʻaauau pea le siʻitia o tului o le a faʻamoemoeina ai le tamaoaiga ma manaʻomia le paʻu, i le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaauau pea le faʻafitauli o le geopolitical poʻo le lagolagoina o le suauu mama, o loʻo tumau pea le faʻalavelave.Mai le paleni o le sapalai-manaoga o le styrene, o le suiga malie i le tuʻuina atu o le faʻamalieina, ma le faʻavaivaia o le tau o le lagolago o loʻo faʻamoemoeina i le kuata lona fa, o le maualuga o le styrene ma fesuiaiga i le ogatotonu o le kalave o le avanoa e luluina i lalo, ae i le taimi pupuu ma le vaeluagalemu, luga ma lalo tumau e le lava.Aemaise lava.

Benzene mama i luga, i le kuata lona fa, e tatau ona tatou gauai atu i le faamamaina o Shenghong ma Weilian vaega lona lua o le gaosiga ma le alualu i luma o galuega faatino, i le faaopoopo atu i le benzene mama tuai ma hydrogenated masini paka benzene toe amata fuafuaga e faateleina ai le lautele o le faalautelega i lalo e fai si itiiti ifo. nai lo le sapalai feololo ma taimi umi e foliga mai e matala, o le itu tau poʻo o loʻo i ai se mamafa i le styrene.

I le tulaga o le styrene, o le vaega o le sapalai o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina, e le gata i le faʻaitiitia o le fuafuaina o le tausiga o iunite tuai i totonu o le atunuʻu, o loʻo iai foi le faʻaopoopoga o sapalai mai fafo o loʻo faʻamoemoeina.11-12 masina, Sasaʻe Saina, o nisi o le styrene tele le tausiga o iunite faʻalogo, ae fai mai le fale e leʻi maeʻa, e faʻalagolago lava i le maketi.I tulaga o iunite fou, Lianyungang Petrochemical 600,000 tone / tausaga SM iunite fou ua fuafuaina e faʻaaogaina ia Novema, ma le tele o isi iunite fou e maualuga atu le avanoa o le tuai.Manaoga itu, o le manaoga autu i lalo i le taimi puupuu ma le feololo e faamoemoe e tumau mausali, e pei o le tau liliu malulu, o le maketi i matu vaega o le manaoga i lalo e faamoemoe e faavaivaia, o lea, e tatau ona gauai atu i le aafiaga o le tafe. o styrene fefa'ataua'iga i totonu o le va o puna fa'aitulagi.

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwin imeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Oke-10-2022