O le tau maketi o le butyl acrylate na faasolosolo malie ona mautu pe a uma ona faʻamalosia.O le tau lona lua o maketi i Sasaʻe Saina o 9100-9200 yuan / ton, ma sa faigata ona maua se tau maualalo i le amataga.

Fa'asologa o Tau o le Butyl Acrylate

E tusa ai ma le tau: o le tau maketi o le acrylate acid mata e mautu, n-butanol e mafanafana, ma o le tau o loʻo lagolagoina malosi le maketi acrylate butyl.
Sapalai ma manaʻoga: I le lumanaʻi lata mai, o nisi o pisinisi butyl acrylate ua tapunia mo le tausiga, ma ua tapunia fale gaosi oloa fou pe a uma ona amata galuega.O le uta amata o le butyl acrylate e maualalo, ma o le sapalai i totonu o le fanua o loʻo faʻaauau pea ona maualalo.E le gata i lea, o le aofaʻi o loʻo iai nei a nisi o gaosiga e le tele, lea e faʻaosofia ai le manaʻoga o tagata faʻaoga mo le toe faʻaleleia ma manuia ai le maketi o le butyl ester.Ae ui i lea, o le maketi pito i lalo ole butyl acrylate o loʻo i ai pea i le vaitau maualalo, ma o loʻo manaʻomia pea le maketi.

Fa'asologa o Tau o Acrylic Acid ma le n-Butanol

I le aotelega, o le tau lagolago o le maketi o le butyl ester e matua mautu, ae i lalo o le aafiaga o le vaitau, o le amataina o iunite oloa faʻatapulaʻa e faʻatapulaʻaina, o loʻo faʻaauau pea ona malosi le manaʻoga i lalo mo le butyl acrylate, ma suiga i totonu. e fa'atapula'aina le sapalai ma le mana'oga i maketi.O lo'o fa'amoemoe o le a fa'aauau pea le fa'atupuina o le butyl ester i se taimi pu'upu'u.


Taimi meli: Tes-01-2022