Ia Setema,propylene oxide, lea na mafua ai le faʻaititia o le gaosiga tele ona o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le malosi o Europa, na tosina mai ai le mafaufau o maketi tetele.Ae ui i lea, talu mai Oketopa, ua faʻaitiitia le popolega o le propylene oxide.Talu ai nei, ua si'itia ma toe pa'u i tua le tau, ma ua matua pa'u'u lava tupe maua a kamupani.
E pei o Oketopa 31, o le tau autu o propylene oxide i Shandong o 9000-9100 yuan / tone i tinoitupe, ae o le tau autu o propylene oxide i Sasae Saina o 9250-9450 yuan / tone i tinoitupe, o le maualalo talu mai Setema.
O Chen Xiaohan, o se tagata suʻesuʻe i le Longzhong Information Industry, na ia taʻu atu i le Associated Press of Finance e faapea ona o le vaivai o le manaʻomia mo oloa paʻepaʻe ma mea e faʻamaʻaina ai le vevela, o le tau o le propylene oxide e leai se malosi maualuga;E ui ina faʻaititia e Europa le gaosiga i se nofoaga tele, e leai se lagolago faʻavae a Saina e pei o le toe totogiina o lafoga mo le propylene oxide, ma e leai se faʻamanuiaga tau.O le mea lea, o le auina atu i fafo o le propylene oxide e leʻi faʻatupulaʻia tele talu mai Setema, ma o tupe maua a pisinisi propylene oxide ua matua faʻapipiʻiina foi ina ua maeʻa le tau.
I le taimi nei, o loʻo vaivai pea le pito i lalo o le propylene oxide, ma o faʻatonuga o le "Golden Nine Silver Ten" i le vaitau masani masani o loʻo faʻaitiitia nai lo le faʻateleina.Faatasi ai ma i latou, o poloaiga o le polyether e malulu, ma e faigata ona faʻatau i latou i se tulaga faʻapitoa mo sina taimi puupuu.Na'o fa'atauga fa'atauva'a o lo'o avanoa e puipuia ai fa'ama'i pipisi;O le fa'atonuga o le propylene glycol e fa'atapula'aina, ae o le fefa'ataua'iga o le dimethyl carbonate o lo'o fa'atali mo le iunite fou e tu'u i le gaosiga e masani lava ona fa'ai'uina;Faʻamaeʻaina mautu i alamanuia ether ava malosi;Ina ua uma ona faia e le omomi ma isi tagata faʻatau i se vaega itiiti o le toe faʻatumu i le vaiaso talu ai, na vave foi ona faʻaitiitia a latou oka.
Na taʻu atu e se tagata mai se pisinisi faʻapitoa i le Associated Press of Finance e faʻapea, o le sapalai o oloa propylene oxide na paʻu le manaʻomia i le tausaga talu ai, aemaise lava ona o le manaʻoga mo oloa paʻepaʻe na faʻateleina ona o le faʻamaʻi, ae o lea manaʻoga e le mafai ona faʻaauau.O le fa'aitiitia o fa'atonuga o le propylene oxide talu mai lenei tausaga o lo'o manino mai.O le alamanuia polyether pito i lalo ua uma ona i ai i se tulaga o le sili atu le malosi, o lea ina ua maeʻa le faʻaitiitia o le manaʻoga faʻatau, o le manaʻoga mo mea mata mo polyether ua vave ona pa'ū.Ae ui i lea, o le mamafa i luga o atinaʻe i totonu o pisinisi e sili atu.I le tausaga talu ai, ona o le faateleina o le maualuga o tupe mama o le propylene oxide, o le tele o pisinisi vailaʻau tetele na faʻalauiloaina le tele o laau fou o le propylene oxide.O le taimi lava e faʻaaogaina ai le gafatia fou, o oloa fou o le a mautinoa lava le aumaia o se aafiaga tele i le tau o le propylene oxide i se taimi pupuu.
Na taʻu atu e le tagata i le Associated Press of Finance o atinaʻe e iai le gaosiga fou o le gaosiga na tuʻuina atu ia Novema e aofia ai Qixiang Tengda (002408. SZ), CITIC Guoan (000839. SZ), Jincheng Petrochemical ma Tianjin Petrochemical, ma le aofaʻi o le gaosiga fou o loʻo i ai. ausia 850000 tone / tausaga.Muamua, o nisi o nei gaosiga gafatia na amataina aʻo leʻi oo ia Novema, ae ona o le faʻaititia o le tau o le propylene oxide, na tolopoina ia Novema.Ae ui i lea, e tusa ai ma le tulaga o loʻo i ai nei, afai e tuʻuina atu uma le gaosiga o gaosiga fou ma tuʻuina atu ia Novema, o le a tele pea le faʻamalosia o le sapalai i le alamanuia atoa.
I le feagai ai ma lenei tulaga, o le tele o atinaʻe o loʻo tausia nei le gaosiga ua filifili e faʻaititia le gaosiga ina ia mautinoa le tau ona o le faʻaauau pea o le faʻamalosi o tupe mama.E oʻo mai i le vaiaso talu ai, o Jilin Shenhua ma Hongbaoli (002165. SZ) o loʻo faʻaauau pea ona taofi, o Shandong Huatai na faʻasolosolo ona taofi mo le tausiga, o Shandong Jinling ma Zhenhai Refining and Chemical Phase II o loʻo fuafua e faʻaitiitia le uta, ma le aofaʻi o le faʻaogaina o le propylene oxide. ua pa'u i le 73.11%, 12 pasene pasene maualalo ifo nai lo le masani faagaioiga fua faatatau o alamanuia i tausaga ua mavae o le 85%.
Na taʻu atu e nisi o tagata mai totonu i le Associated Press of Finance e faapea, i le tau o loʻo i ai nei e tusa ma le 9000 yuan, o le tele o pisinisi fou propylene oxide e toetoe lava a leai ni tupe mama, pe leiloa foi tupe i le gaosiga.Ole auala masani ole chlorohydrin ei ai sina tupe mama ona o le tau fa'afeagai o le chlorine vai, ae o le pito i lalo e vaivai, ma o le tu'uina atu o oloa e sili atu nai lo le mana'oga, ma fa'alumaina ai pisinisi propylene oxide, ae maise lava pisinisi na fa'aopoopoina le malosi fou o le puipuiga o le siosiomaga i le tausaga talu ai. .I le taimi nei, pe a latalata tele le tau o oloa i le tau, o le propylene oxide pisinisi o loʻo i ai le naunau e lagolago le tau.Ae ui i lea, ona o le puleaina o mea tau soifua maloloina lautele i le tele o nofoaga, e faigata lava ona lagolagoina le manaoga o maketi.Afai e faʻaauau pea le mamafa i le lumanaʻi, e mafai e le propylene oxide ona faʻaauau pea ona faʻaitiitia le gaosiga e faʻaitiitia ai le mamafa.Ae peita'i, a fa'atotonugalemu le gaosiga fou, o le tau o le propylene oxide e ono a'afia tele.

 

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwin imeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Nov-02-2022