Faiga fa'avae + tau vevela maualuga, o le maketi fa'apipi'i i totonu o le atunu'u na toe fa'aleleia teisi
Talu mai Iuni, faatasi ai ma le siʻitia o le maualuga o le tau o le tau, o le faʻatauga o le faʻatauga o meaafale a le fale ma le ea ua siitia i luga atu o le 400% masina i le masina.O le pito i luga o le 5 itulagi o le JD ea malulu faʻatau atu o Guangdong, Shandong, Sichuan, Henan ma Jiangsu, o loʻo taʻutaʻua foʻi le maualuga o le vevela o itumalo masani.Fai mai Midea, “o le vaitau maualuga lenei o le ea malulu.I le faaopoopo atu i le vevela o le tau, o le a mautinoa lava le faateleina o le faatauina atu o oloa pe a faatusatusa i le muamua.O loʻo faʻaogaina uma le faʻapipiʻi i le uta atoa.
Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le maketi i lalo, o le tau o mea mataʻutia i luga o loʻo iai foi se vaega lagolago.I le masina o Aukuso, e ui lava o loʻo i ai pea le maketi vailaʻau i se siosiomaga faʻavaivai, o nisi o vailaʻau vailaʻau na faʻaalia faailoga o le toe faʻaleleia.
O upusii a pisinisi fa'apitonu'u ta'uta'ua i totonu o le atunu'u e pei o Changchun chemical, Lihua yiweiyuan ma isi oloa o lo'o i ai le aga'i i luga.
O le upusii mai fafo o Changchun chemical bisphenol A ua faateleina i le 200 yuan / tone i le 12400 yuan / ton.O oloa e masani lava ona tuʻuina atu i lalo ole epoxy resins ma tagata faʻatau umi, ma o se vaega itiiti e faʻatau atu i le maketi.
O le upusii a Lihua yiweiyuan bisphenol A na siitia i le 200 yuan / ton, ma o le faatinoga o le 12200 yuan / ton.O oloa e masani lava ona tuʻuina atu i lalo ole 130000 tone / tausaga masini PC ma tagata faʻatau konekarate, ma e laʻititi le aofaʻi o oloa auina atu i fafo.
I lePCmaketi, o le tau o nisi gaosi oloa i Saina i Saute ua siitia e 300-400 yuan / ton i le lua vaiaso talu ai.Faatasi ai ma i latou, o le tau o oloa Qinghai Qimei 110 ua siitia i le 410 yuan / ton, ma o le tau o Korea Lotte 1100 oloa faʻataʻitaʻiga ua siitia i le 310 yuan / ton.
Fa'ava-o-malo ona o le le lava o le malosi, na tu'uina atu ai e falegaosimea tetele tusi si'itia o tau
Fa'ava-o-malo, ona o le le lava o le malosi, Dow, Dongcao ma isi pisinisi vaila'au ua fa'asolosolo ona lafo tusi e fa'ailoa ai le si'itia o tau.O oloa e aofia ai le paʻu, resini, polyolefin elastomer, ma isi, ma o le tau maualuga i le tone ua faʻateleina e toetoe 3700 yuan.E le gata i lea, o le faʻatulagaina o le siʻitia o tau o nisi o atinaʻe na aofia ai ia Setema ma e oʻo lava ia Oketopa, e mafai ai ona faʻapea o le aso timuga.
Mai le aso 1 o Setema, o le a faʻateleina le tau o le "DENKA chloroprene" a le kamupani faʻaeletise eletise lauiloa a Iapani.O le faʻaopoopoga faʻapitoa e sili atu i le 65 yen / kg (3237 yuan / ton) i le maketi i totonu o le atunuʻu;O le maketi o oloa auina atu i fafo na siitia i luga atu o le 500 US tala / tone (3373 yuan / ton), ma le maketi auina atu i fafo na siitia i luga atu o le 450 euros / tone (3101 yuan / ton).
Dongcao Co., Ltd.: mai ia Aukuso 22, na siitia ai le tau o le paʻu PVC resini, ma o le homopolymer na siitia e sili atu i le 40 yen / kg (e tusa ma le 1984 yuan / ton);O le copolymer na siitia i le sili atu i le 50 yen / kg (e tusa ma le 2480 yuan / tone);Mai Aukuso 1, o le tau o faʻasologa uma o oloa MDI a le kamupani na faʻateleina e sili atu i le 50 yen / kg (e tusa ma le 2440 yuan / ton).
Dow: talu mai Aukuso 15, ua siitia le tau o oloa elastomer a le kamupani.Polyolefin elastomer “engage”, olefin block copolymer “infuse” ma palasitika tino “versify” ua siitia uma i le sili atu i le 50 yen / kilokalama (e tusa ma le 2480 yuan / tone).
Mai Aukuso 5, DIC Co., Ltd. o Iapani o le a siitia le tau o epoxy plasticizers e sili atu i le 75 yen / kg (e tusa ma le 3735 yuan / ton) mo le suauu linseed epoxy;O isi mea fa'apipi'i epoxy na fa'atupula'ia e sili atu i le 34 yen/kg (pe tusa ma le 1693 yuan/ton).

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwinimeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Aukuso-10-2022