Talu mai Oketopa 2022, o le maketi o le bisphenol A i totonu o le atunuʻu ua matua faʻaitiitia, ma tumau pea le faʻavaivai ina ua maeʻa le Tausaga Fou, ma faigata ai ona fesuiaʻi le maketi.E oʻo mai ia Ianuari 11, o le maketi o le bisphenol A i totonu o le atunuʻu na fesuisuiaʻi i itu, o uiga faatalitali ma-vaai o tagata auai i maketi e leʻi suia, o faʻavae o le maketi na suia laitiiti, o le faʻatauga a le au faʻatautaia sa faʻaeteete, ma le maketi mo taimi pupuu na fesuisuiai i totonu. se laina vaapiapi.O le aga'i i lalo e tele lava ina a'afia i le fete'ena'i i le va o le sapalai ma le mana'oga, ma e faigata ona lagolagoina le pito i luga ma lalo o le laina o pisinisi.

Tulaga tau o le bisphenol A

Ole malosi ole gaosiga ole bisphenol A o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina, ma o loʻo iai pea le faʻamalosi o le sapalai
Talu mai Oketopa 2022, o le sapalai totonu o le bisphenol A ua faateleina tele, e aofia ai le 200000 tone / tausaga o Luxi Chemical Group Co., Ltd., 240000 tone / tausaga o Wanhua Chemical Group Co., Ltd., ma 680000 tone / tausaga o Jiangsu. Ruiheng New Material Technology Co., Ltd. Ae ui i lea, sa na o le tele o taimi na tausia ai meafaigaluega i totonu o le fale ia Novema, o le gau na matua maualalo lava nai lo le gaosiga o le gaosiga, ma le sapalai o le bisphenol A i totonu o le fale na faʻateleina.Pe a faatusatusa i le averesi o galuega faatino faalemasina e 1.82 miliona tone i le vaitaimi ua mavae, o le aofaiga atoa o sapalai i le kuata lona fa ua matua faateleina.
I le 2023, o le bisphenol A a Saina o loʻo iai pea le faʻatupulaia o le gafatia.O loʻo malamalama o le bisphenol A gaosiga gafatia o le a faʻateleina i le 610000 tone i le 2023, e aofia ai le 200000 tone / tausaga mo Guangxi Huayi, 170000 tone / tausaga mo South Asia Plastics, 240000 tone / tausaga mo Wanhua, ma le 680000 tone o le 202 tone. .O lo'o fa'atatauina o le a o'o atu i le 5.1 miliona tone/tausaga i le 2023, fa'atasi ai ma le si'itia i lea tausaga ma lea tausaga e tusa ma le 38%.I le taimi nei, o le tamaoaiga o loʻo i totonu o le taimi e toe faʻaleleia ai, ma o loʻo i ai pea le tele o le le mautonu i le afa muamua o le tausaga, ma o loʻo i ai pea le mamafa o le sapalai e mafua mai i le faʻaauauina pea o le gaosiga o gafatia.
O le tele o faiga faʻavae ua faʻamalosia ai le maketi, ma ua faasolosolo malie ona toe faʻaleleia le manaʻoga


O faʻalavelave faʻalesoifua maloloina lautele o loʻo i ai pea se aafiaga tele i le atinaʻeina o le tamaoaiga i totonu o le atunuʻu ma le toe faʻaleleia o manaʻoga mo fale gaosi oloa, aemaise lava i le afa muamua o le 2023, lea o le a tumau pea le taulaiga o le toe faʻaleleia o maketi.E ui lava o faiga faʻavae eseese ua faʻalauiloaina e faʻamalosia ai le maketi, o le toe faʻaleleia o manaʻoga e manaʻomia pea se vaitaimi o le faʻamaʻiina.O loʻo faʻaitiitia le manaʻoga ma le faʻaaogaina.Mai ia Novema e oʻo i le Tausaga Fou, o le tele o oloa PC na faʻaaogaina mea faʻatau i totonu o faʻatau, ma faʻavaivaia ai le faʻatau.Faatasi ai ma le faʻaitiitia o faʻatonuga faʻamau, ua faʻaitiitia foʻi le epoxy resin ma isi oloa.E tusa ai ma le mataʻituina o faʻalapotopotoga faʻapisinisi, o le vai epoxy resin i Sasaʻe Saina ua pa'ū i le 25% talu mai le kuata lona fa, ma ua pa'ū oloa PC i le 8%.Ina ua maeʻa le Tausaga Fou, ua faʻaleleia atili le sauniuniga o le gaosiga o le malosi o le matagi, ae e le o manino le fesuiaiga o maketi.
O le tau o le bisphenol A na fa'aititia e sili atu nai lo mea mata'utia, ma fa'aitiitia tupe mama
Mai le bisphenol A, e mafai ona iloa ai o le pa'ū o le bisphenol A e sili atu nai lo le phenol mata ma le acetone, ma faʻaititia le tupe mama o le bisphenol A.Aemaise lava i le toe faʻaleleia o le maketi o le phenol/acetone ia Tesema, e leʻi tulaʻi mai le bisphenol A i lalo o le lagolago o le tau, ae na tumau pea le faʻavaivai i lalo o le sapalai o le sapalai, ma o le tupe mama a le alamanuia na ulu atu i se tulaga gau.
I totonu o itulagi e lua i lalo, o le paʻu o le epoxy resin e leʻi ese tele mai mea o meafaitino, ae o le paʻu o oloa PC na sili atu le maualalo nai lo mea faʻapitoa ona o le aʻafiaga o latou lava sapalai ma manaʻoga.I le taimi muamua, sa i ai le PC i se tulaga gau ona o le aafiaga o le bisphenol A, ma o le PC pito i lalo ua liua i tupe mama i le lua masina i le faaiuga o le tausaga, ma ua faateleina le tupe mama a le alamanuia.Faatasi ai ma le faʻaauauina o le tuʻuina atu o le maualuga i lalo ma le toe tufatufaina atu o le bisphenol A alamanuia, o le gafatia o node taʻitasi o le a faʻateleina i le 2023. O suiga o le tuʻuina atu ma le manaʻoga ma tupe mama i node taʻitasi e mafai ona taulaʻi i ai.
I luga ma lalo o le bisphenol O se filifili pisinisi

 

Faʻateleina le faʻatupulaia o maketi, BPA i lalo o le mamafa i le lumanaʻi


A'o latalata mai le Spring Festival, o lo'o fa'agasolo le mana'oga o maketi, o le siosiomaga o fefa'ataua'iga o maketi o le bisphenol A e filemu, ma o le itu mana'omia o le epoxy resin i lalo o le eletise eletise ua fa'aleleia atili, ae o le fa'atupulaia o le mana'oga e itiiti ifo nai lo le fa'alauteleina o sapalai. itu, lea e faigata ona fausia le lagolago o mea mata bisphenol A. O le pa'u atoa o le phenol ma le acetone i le itu tau e sili atu nai lo le siitia.O le maketi ua taofi le pa'ū ma toe faʻaleleia talu ai nei, ae e faigata ona fausia se lagolago tau malosi.O lo'o fa'amoemoe o le bisphenol A o le a fa'atumauina le fa'agaioiga i se taimi pu'upu'u.Faatasi ai ma le faʻagasolo malie o le gaosiga o gaosiga fou, o le itu tuʻuina atu e tatala, ma o loʻo tele pea le mamafa o maketi.

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwin imeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Ian-12-2023