Stirenefa'amaumauga:
O le styrene inventory o le falegaosimea e matua maualalo, e mafua ona o le faʻatauga o le fale gaosi oloa ma le tele o tausiga.
Sauniuniga o mea mata'utia EPS i lalo ole styrene:
I le taimi nei, e le tatau ona teuina mea mataʻutia mo le sili atu i le 5 aso.E fa'aeteete le fa'atauga o fa'atauga i lalo, ae maise o mea mata'utia tau tau.Aemaise lava ona o le le lava o tupe ma manaoga le mautonu mo le tau malulu e sosoo ai.
Styrene i lalo ole EPS oka:
(1) I le masina i luga ole masina: O poloaiga mai ia Aukuso ia Setema na matua faʻaleleia atili ile masina ile masina ile afa muamua o le 2022. O poloaiga o loʻo i ai nei o loʻo i lima mo le tusa ma le vaiaso, ma le tulaga o le faʻaauauina o poloaiga e faʻamoemoe e e tausia seia oo i le ogatotonu o Oketopa.
(2) Tausaga i lea tausaga: o poloaiga na faaitiitia e tusa ma le 15% - 20% tausaga-i-le-tausaga i le 2021, ma o le manaoga i le faaiuga o le faamaeaina o fanua na faaitiitia tele i lea tausaga ma lea tausaga, e tele lava ina lagolagoina e le faʻaaogaina o fugalaʻau.
(3) O lo'o taula'i le maketi i fa'amaumauga fa'amae'aina o fanua fa'atau, fa'atauina atu o mea faigaluega a le fale ma le fa'aaogaina, ae o le tele o suiga fa'aitiitiga e sau mai le mana'oga o tagata lautele.
Amataina o le EPS i lalo ole styrene:
O le 80% o le uta o lo'o i ai i le tulaga maualuga amata o le taimi nei i lalo, ma o le uta a nisi o la'au na amata ona pa'u i lea masina ma lea masina.Ia Oketopa, na aʻafia i le tele o fonotaga a le atunuʻu, o Saina i Matu e faʻamoemoe e iai se faiga faʻavae o le faʻatapulaʻaina o gaosiga.
Su'esu'ega o oloa mae'a a le EPS i lalo ifo o le styrene:
E le tele le mamafa o su'esu'ega, o lo'o i se tulaga le fa'asolopito.O le saoasaoa o le aveeseina o sea i le vaitau maualuga o lenei tausaga e sili atu le lemu nai lo tausaga ua mavae.Ae ui i lea, ona o le faʻaeteete fuafuaga faʻagaioiga a le falegaosimea, o le mamafa i luga o oloa maeʻa e le tele.
O la matou vaaiga:
I le tala faasolopito, e leai se Setema na pa'ū ai le tau o le styrene, ma e faigata ona vaʻai ia Oketopa pe a faʻaauau pea ona siʻitia le tau o le styrene ina ua maeʻa aso malolo o le National Day.O le taimi sili mo le toe faʻaleleia ia Setema ua maeʻa, ma o le tulitatao o le siʻusiʻu.O le styrene o loʻo iai nei o le benzene mama ia Me.Ua utiuti tupe, ma e tumau pea le maualuga o tupe maua;Na fa'aauau pea ona fa'aitiitia le fa'atauga o le uafu i le tulaga aupito maualalo i le tala fa'asolopito, ma na amata ona toe fa'aleleia teisi le fausiaina ae e le'i maualuga lava.Ina ua mae'a le Dragon Boat Festival ia Iuni, o le fa'amatu'u leaga o le macro ma le fa'atupuina o fa'aputuga o le taulaga i Sasa'e o Saina na lofituina ai le benzene mama malosi.I le taimi nei, o le styrene ma le maualuga o tupe mama, maualalo suʻesuʻega ma le faʻaogaina o loʻo i ai i se mamanu faʻafefe, lea e matua maaleale i le faʻaputuina o faʻatauga o taulaga.O le fa'aputuina o le benzene mama i le amataga o Iuni o lo'o fa'atasia ma le fa'aitiitia o tau.O Jinjiuyinshi o se vaitau maualuga masani, ma o le manaoga o loʻo i ai nei e naʻo le masina i le faʻaleleia o le masina.O le toe faʻaleleia o faʻamoemoega le mautonu o le maketi i le kuata lona lua e le o le toe faʻafoʻiina o le mamanu vaivai i le kuata lona fa.Faʻavae i luga o le faʻatusatusaga o le styrene o loʻo i ai nei, ua i ai i le pito i luga o le tau, o lea e le fautuaina ai le tulituliloaina atili.


Taimi meli: Sep-27-2022