I le afa muamua o le 2023, na oʻo atu i le 78.42GW le malosi fou na faʻapipiʻiina e Saina, o se faʻateleina 47.54GW faʻatusatusa i le 30.88GW i le vaitaimi tutusa o le 2022, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le 153.95%.O le faʻateleina o le manaʻoga photovoltaic ua mafua ai le faʻateleina o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le EVA.O loʻo faʻamoemoeina o le aofaʻi o manaʻoga mo le EVA o le a oʻo atu i le 3.135 miliona tone i le 2023, ma o loʻo faʻamoemoe e toe aʻe i le 4.153 miliona tone i le 2027. O loʻo faʻamoemoeina o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga mo le isi lima tausaga o le a oʻo atu i le 8.4%.
O le televave o le atinaʻeina o le alamanuia photovoltaic ua faʻatulagaina ai se tala faʻasolopito fou maualuga i le faʻaogaina gafatia

Fa'atusatusaga o mea fa'apipi'i fa'ato'a fa'aopoopoina photovoltaic

Punaoa faʻamatalaga: Jin Lianchuang, National Energy Administration
I le 2022, o le faʻaaogaina o le EVA resin i le lalolagi atoa na oʻo atu i le 4.151 miliona tone, e masani ona faʻaaogaina i ata tifaga ma laupepa.O le pisinisi EVA i totonu o le atunuʻu ua faʻaalia foi le malosi o le atinaʻe i tausaga talu ai nei.I le va o le 2018 ma le 2022, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga faʻaletausaga o le faʻaaogaina o le EVA na oʻo atu i le 15.6%, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le 26.4% i le tausaga i le 2022, e oʻo atu i le 2.776 miliona tone.

I le afa muamua o le 2023, na oʻo atu i le 78.42GW le malosi fou na faʻapipiʻiina e Saina, o se faʻateleina 47.54GW faʻatusatusa i le 30.88GW i le vaitaimi tutusa o le 2022, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le 153.95%.O lo'o fa'aauau pea ona maualuga atu le malosi fa'apipi'i masina nai lo le vaitaimi lava e tasi i le 2022, fa'atasi ai ma suiga fa'alemasina i le va o le 88% -466%.Aemaise lava ia Iuni, o le maualuga o le masina faʻapipiʻiina o le malosi o le photovoltaic na oʻo atu i le 17.21GW, o le faʻaopoopoga o le 140% i lea tausaga ma lea tausaga;Ma o Mati na avea ma masina e sili ona maualuga le tuputupu aʻe, faʻatasi ai ma se gafatia faʻapipiʻi fou o le 13.29GW, ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le tausaga i le 466%.

O le maketi o mea gaosi oloa i luga o le photovoltaic ua vave foi ona tuʻuina atu le gaosiga fou, ae o le tuʻuina atu e sili atu nai lo le manaʻoga, e oʻo atu ai i le faʻaauau pea o le faʻaitiitia o tau o meafaitino ma le faʻaitiitia o tau o alamanuia, fesoasoani i le gaosiga o le photovoltaic e faʻamautu le saoasaoa o le tuputupu aʻe ma faatumauina le malosi o le manaʻoga. .O lenei faʻatupulaia o le tuputupu aʻe ua mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo vaega pito i luga ole EVA, ma faʻaosofia ai le pisinisi EVA e faʻaauau pea ona faʻalauteleina le gaosiga gafatia.

EVA fa'aogaina fa'aogaina

Ole faʻatupulaia ole manaʻoga photovoltaic e faʻateleina ai le faʻateleina o le EVA sapalai ma manaʻoga
EVA fa'atusatusaga sapalai
Punaoa fa'amatalaga: Jin Lianchuang
O le faʻateleina o le manaʻoga photovoltaic ua mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo le EVA.O le tuʻuina atu o le gaosiga o le gaosiga i totonu o le atunuʻu i le afa muamua o le 2023 ma le gaosiga o meafaigaluega e pisinisi e pei o le Gulei Petrochemical ua fesoasoani uma i le faʻateleina o le EVA i totonu o le atunuʻu, aʻo faʻateleina foi le aofaʻi o oloa mai fafo.

I le afa muamua o le 2023, o le sapalai o le EVA (e aofia ai le gaosiga i totonu o le atunuʻu ma le aofaʻi o oloa faaulufale mai) na oʻo atu i le 1.6346 miliona tone / tausaga, o se faʻaopoopoga o le 298400 tone poʻo le 22.33% faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2022. O le aofaʻi o sapalai masina e maualuga atu nai lo le vaitaimi tutusa i le 2022, faatasi ai ma fua faatatau o le tuputupu aʻe masina mai le 8% i le 47%, ma Fepuari o le taimi o le tuputupu aʻe sili ona maualuga.O le sapalai o le EVA i totonu o le atunuʻu na oʻo atu i le 156000 tone ia Fepuari 2023, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga o le 25.0% ma le faʻaititia o le 7.6% faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le masina talu ai.E mafua ona o le tapunia ma le tausiga o nisi o mea faigaluega a le kamupani suauu ma le le lava o aso faigaluega.I le taimi nei, o le aofaʻi faʻaulufale mai o le EVA ia Fepuari 2023 e 136900 tone, o se faʻaopoopoga o le 80.00% masina i lea masina ma le 82.39% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2022. O le aʻafiaga o le aso malolo o le Spring Festival na mafua ai le tuai o le taunuu mai o nisi. EVA uta uta i Hong Kong, ma fa'atasi ai ma le fa'aleleia atili o le maketi pe a mae'a le Spring Festival, o le sapalai o le EVA fa'aulufale mai ua matua fa'ateleina.

O loʻo faʻamoemoeina i le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻaauau pea le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le gaosiga o le photovoltaic.Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faʻamaʻi, o le a toe faʻaleleia atoatoa le tamaoaiga o le atunuʻu, o galuega tetele e pei o fesoʻotaʻiga i luga ole laiga ma nofoaafi televave o le a faʻaauau pea ona agai i luma, ma o nofoaga e nonofo ai tagata, e aofia ai le soifua maloloina, taʻaloga, faʻatoaga, ma isi, o le a ausia foi. tuputupu ae mautu.I lalo o le tuʻufaʻatasiga o nei mea taua, o le manaʻoga mo le EVA i vaega laiti eseese o le a faʻatupulaia pea.O loʻo faʻamoemoeina o le aofaʻi o manaʻoga mo le EVA i le 2023 o le a oʻo atu i le 3.135 miliona tone, ma o loʻo faʻamoemoe e toe aʻe i le 4.153 miliona tone i le 2027. E faʻamoemoe o le a oʻo i le 8.4% le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga i le isi lima tausaga.


Taimi meli: Aukuso-17-2023