Toluene diisocyanate taus amata toe tulaʻi i luga o Setema 28, i luga 1.3%, sii mai i le 19601 yuan / tone, o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga o 30% talu mai Aokuso 3. Ina ua maeʻa lenei vaitau o le siitaga, TDI tau ua latalata i le tulaga maualuga o le 19,800 yuan / ton ia Fepuari o le tausaga nei.I lalo o se faʻatusatusaga faʻapitoa, o le averesi o le tuputupu aʻe faaletausaga o manaoga o le TDI i nai tausaga o lumanaʻi o le a tusa ma le 5.52%.A'o va'ai i luma i le afa lona lua o le tausaga, o vaila'au o le a fa'afeiloa'i laina autu e lua o le toe fa'aleleia o totonu ma fafo, ma o le a fa'atupula'ia tele le aofa'i o oloa fa'atau atu a Saina i Europa.

Faʻapitoa mo kamupani lisiina, Wanhua Chemical faʻasalalau talu mai Oketopa 2022, Wanhua Chemical Group Co., Ltd.'s lisiina tau mo polymeric MDI i Saina e RMB19,800 / tone (i luga RMB2,300 / tone mai Setema tau);o le tau lisiina mo MDI mama o le RMB23,000 / tone (i luga RMB2,000 / tone mai le tau Setema).

O le aofaʻi o le 32% o kamupani faʻamalosi malosi na faʻamalosia e tipi uma poʻo se vaega o latou gaosiga ona o le siʻitia tele o tau o kesi faʻalenatura a Europa, lea na faʻasinoina i le faaluaina o le averesi lautele lautele.O Europa MDI ma TDI gaosiga e sili atu i le kuata o le gaosiga o le lalolagi, ma Europa ma Amerika vailaʻau vailaʻau MDI ma TDI e maua ai se va o sapalai.

Ua fa'ailoa mai e lala sooupu o tau o le kesi faanatura o lo'o fa'amoemoe e tumau pea le maualuga e fa'atatau i le si'itia o le le mautonu i luga o oloa fa'aulufale mai a Europa.O le kesi fa'alenatura ose fa'apogai malosi tau alamanuia ma meafaitino mo nisi vaila'au i Europa.O le gaosiga o lo'o i ai i Europa o lo'o i ai nei na maua ai le tele o ituaiga vitamini, methionine, PVP, MDI, TDI, m-cresol, ma isi. vaila'au i Europa na tu'uina atu i le tau o le lalolagi fa'ateleina tupe maua, i le isi itu, e mafai ona e fa'aogaina le tau maualalo o meafaitino fa'alotoifale e fa'ateleina ai le fa'atauva'a o oloa fa'atau atu i fafo.

Guoxin Securities lipoti suʻesuʻega na taʻua ai le MDI mama, e pei o Setema 8, o punaoa Shanghai e ofoina atu le 18,200-18,800 yuan / ton, faʻaulufale mai o loʻo ofoina atu le 18,200-18,800 yuan /.TDI, i le 2022, o le faʻateleina o feteʻenaʻiga geopolitical poʻo le ogaoga o le tau na mafua ai le faʻateleina o le faʻalavelave malosi a Europa, o kamupani kemisi Europa o le a faʻaauau pea ona faʻatatau i le faʻatupulaia o tau o le malosi ma le le lava o meafaitino. maketi TDI salalau ua faʻaauau pea ona faʻalautele i le sili atu i le $1400 / tone.I le taimi nei, o le mamafa o le TDI inventory i le ogatotonu ma le pito i lalo e le tele, ae o le faʻaogaina o le manaʻoga o loʻo faʻagesegese.Ua fautuaina e le au suʻesuʻe le faʻalogo lelei i le faʻaogaina o masini i fafo ma le faʻatau atu i fafo o fale gaosi oloa.

Mai le vaʻaiga o manaʻoga feololo ma umi, MDI, o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaoga o le lalolagi mo MDI i le 10 tausaga talu ai, mai le 4.65 miliona tone i le 2011 i le 7.385 miliona tone i le 2020, ma le CAGR o le 5.27%, maualuga atu nai lo le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le GDP i le vaitaimi lava e tasi, ma o le manaʻoga o loʻo fuafua e tuputupu aʻe i se fua faʻatupulaia o le 5% (i totonu o le va o le 4% -6%) i le isi 5 tausaga.Ole manaʻoga mo MDI e faʻamoemoe e tupu ile CAGR ole 5% (4% -6%) ile isi lima tausaga.I lalo o faʻatusatusaga faʻapitoa, ua fuafuaina e le au suʻesuʻe o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o manaoga o le TDI i nai tausaga o lumanaʻi e tusa ma le 5.52%.

Vaʻai i luma i le afa lona lua o le tausaga, o le a faʻafeiloaʻi e le alamanuia vailaʻau i laina autu e lua o le toe faʻaleleia i totonu ma fafo, ona o le maualuga o le tau o le malosi o loʻo i ai nei i Europa faʻasolosolo faʻasolosolo atu i oloa vailaʻau, tau o oloa vailaʻau Europa e faʻaleleia, vailaʻau faʻapitonuʻu. o tau ma tau a Europa o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina le va, faʻatasi ai ma le tau o uta o le sami i tua, e talitonu le au suʻesuʻe o le tele o oloa faʻatau atu a Saina i Europa o le a faʻateleina.

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwin imeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Oke-09-2022