O Oketopa 9, 2022, na tuʻuina atu ai e le National Energy Administration le Faʻaaliga i luga o le Fuafuaga Faʻatino mo le Faʻasaʻoina o le Carbon Neutralization Standardization o le Energy Carbon Summit.E tusa ai ma sini o galuega o le Fuafuaga, e oʻo atu i le 2025, o le a faʻavaeina muamua se faiga faʻavae malosi atoatoa, lea e mafai ona lagolagoina lelei ma taʻitaʻia le suiga lanumeamata ma maualalo-carbon o le malosi, ma o le tulaga o le malosi o le a suia mai le aofaʻi ma le fua. i le lelei ma le lelei.
Ina ua maeʻa ona tuʻuina atu le faʻatulagaga patino o le "double carbon" i le 2020, ua faʻaauau pea ona tuʻuina atu e le malo o Saina le aotelega o faiga faʻavae lagolago ma manaʻoga mo le "double carbon" i le lua tausaga talu ai.Ina ia ausia le lua carbon, ua faia e Saina suiga i faiga faavae ma faiga faavae.

O le Fuafuaga Faʻatino mo le Energy Carbon Peak Carbon Neutralization Standardization na tuʻuina atu e le National Energy Administration e masani lava ona faʻatonuina le suiga ma le fetuunaiga o le "dual carbon" malosiaga i tua, ma le faʻatulagaina o faiga fou malosi i le "dual carbon" background, taula'i i le fausiaina o se faiga masani mo le malosi fa'afouina e pei o le photovoltaic, malosi o le matagi, ma le fa'avasegaina o le malosi e le o le fossil.
E mafai ona iloa o le ute o le "lua carbon" a Saina o le suiga o le fausaga malosi.I lalo o le sini autu o le atina'e o le "dual carbon", o le fa'ata'atiaina o faiga fa'aletino e le'o fa'atosina o le tulaga muamua lea mo le ausiaina o le suiga o le fausaga o le malosi.Na talitonu Pingtou Brothers a maeʻa le faʻavasegaina o le malosi e le o le fossil, o le a faʻalauiloaina atili faiga faʻavae e faʻalauiloa ai le suiga ma le atinaʻeina o le fausaga o le malosi o Saina.
Ata 1 Va'aiga ole suiga ole fausaga ole malosi ole Saina

Va'aiga o le suiga o le fausaga o le malosi o Saina
E le gata i lea, o le National Energy Administration na tuʻuina atu le Fuafuaga Faʻatino mo le Energy Carbon Peak Carbon Neutralization Standardization, lea e faʻamaonia ai le faʻatulagaina o le fausaga malosi a Saina.O le si'osi'omaga o lo'o ta'ua i totonu e aofia ai: photovoltaic matagi, fa'aogaina atoatoa o le vai, fa'aputuina o le malosi, fa'atupuina lona tolu o augatupulaga fa'atupu vai faaniukilia, faiga fou malosi, faiga fou e teu ai le malosi, ma isi.
I le tasi itu, o le a faʻatonutonu atili e le National Energy Administration le faʻatulagaina o le alamanuia o le malosi, faia se sao malosi i le faʻalauteleina o le fua o le malosi e le faʻaogaina, ma fesoasoani i le faʻalauteleina o lona vaega i le fausaga o le malosi e le o le fossil;I le isi itu, o loʻo faʻaalia ai foi i le maketi o le taua o le suiga o le fausaga o le malosi o Saina i le lumanaʻi o le a faʻalauteleina ai le faʻaogaina o vailaʻau faʻapitoa i suiga taua o le malosi.
I lalo o le atina'e o le fa'avasegaina o le malosi e le fa'asao, o le fea alamanuia kemikolo o le a fa'alauiloa?
1. O le malosi o le matagi ma le photovoltaic alamanuia o se fausaga malosi malosi, ma o le malosi foi lea e taulaʻi ai Saina i le faʻalauiloaina.O lo'o fa'amanino fo'i i le Fuafuaga o le a fa'atūina ni galuega fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i mo le fausiaina o nofoaga tetele o le savili fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'aga ma fa'avae eletise mai le sami ma galuega fa'aata i fafo.
O le fausiaina o galuega tetele o le savili photovoltaic o le a faʻaosofia atili ai le faʻaogaina o oloa vailaʻau i totonu o latou siosiomaga faʻapitoa, e pei o le photovoltaic grade EVA, POE, photovoltaic grade PMMA ma isi oloa.Faʻaosoina e le atinaʻeina o le malosi tele o le matagi ma le photovoltaic projects i le lumanaʻi, o le maketi faʻatau i le lumanaʻi o loʻo faʻaalia ai se tulaga o le vave atinaʻe.O nei oloa o oloa autu foi ia a Saina i le lumanaʻi maketi vailaʻau.
2. O le fausiaina o se faiga fou mo le teuina o le malosi, le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le malosi, le fausiaina o se faiga fou ma le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le malosi, le tuʻuina atu o Taʻiala mo le Fausiaina o se Faiga Faʻatonu Fou, ma le fa'alauiloaina o le toe iloiloga o tulaga fa'atatau fa'atasi ma le poto masani o galuega fa'atino fa'ata'ita'iga pailate fa'apisinisi.
Alamanuia teuina o malosiaga o se alamanuia taua mo le atinaeina o le malosi fou i Saina, lea e fuafua ai foi le talafeagai o le atinae o alamanuia malosi fou.O le teuina o le malosi e faasino i le faagasologa o le teuina o le malosi e ala i ala o faasalalauga po o meafaigaluega ma toe faamatuu atu pe a manaomia.E mafai ona vaevaeina le teuina o le malosi i le teuina o le eletise, le teuina o le eletise, le teuina o le eletise eletise, le teuina o le vevela, le teuina o le malosi, ma isi.O le teuina o le malosi eletise o le teuina o le malosi eletise, lea ua avea ma mea e teu ai le malosi o le eletise.
Faatasi ai ma i latou, o le teuina o le eletise eletise e faasino i le teuina o le malosi o maa lua eseese e faʻaaoga ai elemene vailaʻau e avea ma faʻasalalauga e teu ai le malosi.O le fa'atonuina ma le fa'auluina o le fa'agasologa o lo'o fa'atasi ma le fa'aogaina o vaila'au o le fa'aogaina o le malosi, e aofia ai maa ta'ita'i, maa lithium, ma isi mea.Ole teuina ole malosi ole vaila'au ole auala sili lea ona manino e teu ai le malosi mo le ituaiga ma le fua ole mana'oga o oloa vaila'au.O le fa'ateleina o le fa'aputuga o le malosi o le a fa'aosofia ai le fa'atupuina o le fa'aaogaina o vaila'au fa'atatau.
I lalo o le atinaʻeina o le faʻaogaina o le malosi o le vailaʻau, o vailaʻau taua ma sili ona popole e aofia ai maa lithium ma oloa faʻapitoa, e pei o le lithium carbonate, lithium hexafluorophosphate, dimethyl carbonate, ethyl carbonate, ultra-high molecular weight polyethylene film, etc. NMP, PVP, lithium difluorosulfonymide, ma isi.
O le ute o Saina "dual carbon" o loʻo taoto i le suiga o le fausaga o le malosi, lea o le a aumaia ai foi le "tiga" i le lumanaʻi o le suiga o le malosi masani ma le malosi fou.O le malosi fou o le a faʻaauau pea ona atiaʻe vave, ma o le tuputupu aʻe o le malosi masani o le a faʻaauau pea ona faʻagesegese.I lalo o lenei tulaga, faʻamalosia e le maketi fou o le faʻaaogaina o le malosi, e faʻalauiloa ai le maketi fou o le faʻaaogaina o le malosi.

 

Chemwino se kamupani fa'atau oloa vaila'au i Saina, o lo'o i totonu o Shanghai Pudong New Area, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga o ports, terminals, malae va'alele ma nofoaafi felauaiga, fa'atasi ai ma faleteuoloa vaila'au ma vaila'au matautia i Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian ma Ningbo Zhoushan, Saina. , teuina le sili atu i le 50,000 tone o vailaʻau mataʻutia i le tausaga atoa, faʻatasi ai ma le lava sapalai, faʻafeiloaʻi e faʻatau ma fesili.chemwin imeli:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telefoni: +86 4008620777 +86 19117288062


Taimi meli: Nov-03-2022