Isopropanol99% o se vailaʻau sili ona mama ma tele e maua lona faʻaogaina i le tele o alamanuia ma faʻaoga.O ona uiga tulaga ese, e aofia ai lona solubility, reactivity, ma le maualalo o le volatility, e avea o se mea mataʻina taua ma le vaeluagalemu i le tele o ituaiga o gaosiga o gaosiga.

isopropanol

 

O se tasi o faʻaoga masani ole isopropanol 99% o loʻo i le gaosiga o vailaʻau.O se mea e masani ona soli ma ave i totonu o le falemaʻi vailaʻau, faʻaaogaina i le gaosiga o vailaʻau eseese ma vailaʻau.O lona gafatia e faʻamavae isi mea faʻapipiʻi ma lona mama maualuga e avea ai ma filifiliga sili ona lelei mo lenei faʻamoemoe.

 

O le isi faʻaoga tele o le isopropanol 99% o loʻo i totonu o le gaosiga o mea teuteu ma mea tau tausiga a le tagata lava ia.E masani ona faʻaaogaina e fai ma soʻo ma ave i lotions, kulimi, ma mea teuteu.O lona maualalo maualalo ma mea e le oona e avea ma filifiliga sili mo lenei talosaga.

 

I le faʻaopoopoga i lona faʻaaogaina i falemaʻi ma mea teuteu, o le isopropanol 99% o loʻo faʻaaogaina lautele i le gaosiga o mea faʻapipiʻi ma faʻamau.O se mea masani i ituaiga eseese o mea faʻapipiʻi ma faʻamaufaʻailoga ona o lona gafatia e faʻapipiʻi lelei mea eseese.

 

E le gata i lea, o le isopropanol 99% o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o paʻu ma vali.O se solu masani i ituaiga eseese o coatings ma vali ona o lona solubility lelei ma le maualalo volatility.O lona faʻaogaina i faʻaofuofu ma vali e mafai ai ona maua le faʻamaeʻaina o tulaga maualuga ma mea faʻapipiʻi lelei.

 

I le mea mulimuli, o le isopropanol 99% o loʻo faʻaaogaina foi i le gaosiga o mea faʻamamaina.O lona gafatia e faʻaumatia ituaiga eseese o palapala ma palapala, faʻapea foʻi ma ona mea e le oona, e avea ai ma filifiliga sili mo le gaosiga o mea faʻamamaina eseese.

 

I le faaiuga, o le isopropanol 99% o se vailaʻau sili ona lelei e maua ai lona faʻaogaina i le tele o alamanuia ma faʻaoga.O ona uiga tulaga ese, e aofia ai lona solubility, reactivity, ma le maualalo o le volatility, e avea o se mea mataʻina taua ma vaeluagalemu i faiga gaosiga eseese.O lona fa'aogaina i falema'i, cosmetics, adhesives, coatings, ma fa'amama oloa gaosi fa'amautinoaina lona fa'aauauina o le taua i le gaosiga o vaila'au fa'aonaponei.


Taimi meli: Ian-05-2024